2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش خوندن جنین شناسی بگو

ینی چی روششو بگو

مگه دانشگاه نمیری؟

دستگاه و عمومی رو با جزوه برو دیگه

مگه میخوای رفرنس بخونی مقاله بنویسی که روش میخوای

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

پس میشه. کمی ازش برش بزنه؟ ضمنا چقد دستتون زور داره فک منو چنان محکم میگرفتن اصلا فکر نمیکردم زنی ان ...

بله یکم میتراشن

و اینکه زور برا چی ؟؟؟

کشیدن ندون یکم زور میخواد ن چیزای دیگه

نهنمیدونم چند ترمه هست دوست پسرت اخهقبل شروع ۱۸ ماه اینترنیش

اهان فهمیدم ازمون پره انترنی هست

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

از بهمن میرم

وای الان رگمو میزنم

تازه بهمن میخوای بری دانشگاه گیر اینی که کنکور علوم پایه و جنینو چیکار کنی

بابا علوم پایه آشغاله

جو نگیرتت

هیچی رفرنس نخر

من یه جان کوییرا و هارپر خریدم باز نشده فروخته شدن

برو سر کلاس

جزوه استادو برا امتحان شبش بخون

بیا بیرون .

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

غذا نمیتونم بجوم معدم درد گرفته

دندون اصلی تونو بیشتر باید تراش میدادن و اینکه قبل چسب زدن قاب اول همینجوری روی دندون تست میکنن ک بلند و کوتاه نباشه بعد فیکس میکنن ولی کلا قاب یکم دردسر داره دیگ نخ دندون منظم داره ولی گناه دارین اذیت میشین نمیتونین بجوین. به دکتر تون چیزی نگفتین؟ بهش بگین ببین چ پیشنهادی میده