2821
2789
عنوان

مرگ یا زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 122 پست
پارسال ماه رمضون ظهر یه چرتی زدم فشارم پایین بود یه دفعه دیدم دارم خفه میشم تو خواب تو یک لحظه جلو ...

واییی عزیزم 🥲🥺

فقط آبجی سیاهی آبی یعنی چی ؟یه آبی کاربنی تاریک منظورته؟

با خواندن اون قسمت آشپزخونه و بوسیدن دستای مامانت چشام پر اشک شد 🥺

الان چطوری ..چجوری خوب زندگی میشه کرد ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قشنگ بود ..یعنی حتی اگه بدونی یا حس کنی مرگت نزدیکه بازم ریلکس و آروم انگار که نشنیدی زندگی میکنی؟

بهتر از قبل

اصلا چرا ما بهتر از دیروزمون زندگی نکنیم

باید حتما بفهمیم داریم میمیریم

نگو اینجوری عزیزم ...منم خیلی این فکر تورو دارم ..

نه چرا نگم نمیدونم گفتنش کفر محسوب بشه یا نه اما از ته قلبم آرزو میکنم زودتر تموم بشه فقط حالم و مولانا توصیف کرده که میگه بشنو این نی چون شکایت میکند /از جداییها حکایت میکند

کز نِیِستان تا مرا بُبریدهاند/در نفیرم مرد و زن نالیدهاند

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

😔😔😔درسته وقتی داشتم میمردم وحشت کرده بودم ولی وقتی دنیای پس از مرگ رو تجربه کردم اروم شدم انگار ک ...

صدای زن بود یا مرد ؟

وقتی داشتی میمردی؟مگه فهمیدی داری میمیری؟

خب هیچی نگفتی به اون صدا ؟

واییی عزیزم 🥲🥺فقط آبجی سیاهی آبی یعنی چی ؟یه آبی کاربنی تاریک منظورته؟با خواندن اون قسمت آشپزخونه ...

اره مثل فضا بود

زندگیم خوبه بدنیست ولی دیگه ارزوی مرگ نمیکنم و به خدا نزدیک شدم

وقتمو با غصه خوردن افسردگی کارای بیهوده پر مبکردم همش میگفتم فلانی چرا اینکارو باهام کرد بابام چرا اینجوریه چرا این کارارو باهام میکنن دیگه خودمو دوست نداشتم ارزوی بدترین بلاهارو واسه حودم مبکردم ببین صبح پامیشدم میگفتم وا چرا زندم نمردم

الان شاید بیشتر زندگیم سخته ولی من قوی شدم پوست کلفت شدم قول دادم خودمو دوست داشته باشم

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...
اره مثل فضا بودزندگیم خوبه بدنیست ولی دیگه ارزوی مرگ نمیکنم و به خدا نزدیک شدم وقتمو با غصه خوردن اف ...

خب الان دیگه چرا از رفتار بدشون ناراحت نیستی ؟ناراحت نیستی؟

آخه منم خانوادم باهام خوب رفتار نمیکنن

صدای زن بود یا مرد ؟وقتی داشتی میمردی؟مگه فهمیدی داری میمیری؟خب هیچی نگفتی به اون صدا ؟

صدا جنسیت نداشت عین الهام گرفتن بود اره چون روحم که داشت خارج میشد التماسای منم بیشتر میشد و ففط صدای مامانم بود که میگفت نرو منم وحشت کرده بودم که مامان من میترسم اما برای چند ثانیه روحم کل خونه رو گشت و منی که از خونه مون متنفر بودم دلتنگش شدم یه فشار خیلی زیادی بهم اومد وقتی روحم داشت خارج میشد انگار سرتو از پنجره ماشین در حال حرکت با سرعت در میاری بیرون فشار باد میخوره بهت حس خفگی داری اونطوری شد

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...
حضرت علی میفرمایدچنان زندگی کن که گویی هزارسال زنده اییچنان آماده رفتن باش که گویی فردا خواهی مرد

میشه بگی دقیقا چیکار کنم من نفهمیدم ..آدم اگه بفهمه هزاران سال زندس معلوم نیست چیکارا میکنه😂💔