2821
2789
عنوان

مرگ یا زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 122 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب الان دیگه چرا از رفتار بدشون ناراحت نیستی ؟ناراحت نیستی؟آخه منم خانوادم باهام خوب رفتار نمیکنن

ناراحتم هیچی تغییر نکرده بیشتر دلم میشکنه اما من میگم خدایا به خودت سپردم دیگه هرچیم بشه من یواش یواش ارامش خودمو حفظ میکنم

اینارو گفتم بگم از من گفتن. زندگی رو بیهوده نگذرونید اونجا حتی دلتنگ جزئی ترین فعالیت تو زمین میشید

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...
منم گاهی کنجکاو میشم ...آخه چرا علاقه داری ؟

چون به اصل خودم برمیگردم من اینجا احساس میکنم گیر افتادم شبیه پرنده داخل قفس که آرزوش پروازه

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

بخوای من گوش میکنم 🥺🫂

مرسی عزیزم ک انقدر مهربونی😊💜

خیلی اینجا راجبش صحبت کردم .. تاپیک های اخیرم ببینی میبینی ک دیگه کم آوردم💔

من مشکل وسواس اعتقادی دارم نمیدونم میدونی چی هست یا ن

ولی تمام اعتقاداتم رو از دست دادم دیگه هیچی رو قبول ندارم خدا رو قبول ندارم

آرامش ندارم همش احساس بیقراری میکنم از آینده بدون خدا خیلی میترسم اصلا فک نکنم طاقت بیارم

زندگی بدون خدا جهنمه

دست خودمم نیست نمیتونم کاری بکنم

مرسی عزیزم ک انقدر مهربونی😊💜خیلی اینجا راجبش صحبت کردم .. تاپیک های اخیرم ببینی میبینی ک دیگه کم آ ...

خواهش میکنم ..🤍🙂

خب از کی اینجوری شدی؟چند سالته ؟

امیدوارم بتونم کمکت کرده باشم♥️

اره تونستی ..اون قسمتش که گفتی خودمو بیشتر دوست داشته باشم و به حرف های بد خانوادم زیاد اهمیت ندم ..

چطوریه که بهشون اهمیت نمیدی؟

خواهش میکنم ..🤍🙂خب از کی اینجوری شدی؟چند سالته ؟

۱۸ سالمه

کلا من ژن وسواس دارم .. مدل های مختلف وسواس رو گرفتم از عملی تا فکری بیشتریاشون خوب شدن الان تقریبا اوکی هستم

ولی وسواس اعتقادی منو از پا درآورد چون آرامش رو ازم گرفت.. وسواس اعتقادی هم تقریبا از کلاس نهم درگیرش بودم ولی اون موقع نمیدونستم شک هام ب خاطر وسواس هست اگه اون موقع میدونستم ب خاطر وسواسه و میرفتم دنبال درمانش غمی نبود . چون وسواسم رو خوب میکردم و اعتقاداتم هم ازدست نداده بودم هنوز

ولی الان تمام اعتقاداتم از دست رفت وجود خدا برام منطقی نیست حتی اگه وسواسم هم کامل خوب بشه ولی اعتقادام چجوری میخاد برگرده؟من الان تمام نگرانیم اینه ک اعتقاداتم هیچوقت برنمیگردهو بدون خدا چجوری قراره زندگی کنم

ببخشید زیاد تایپ کردم آنقدر خسته شدم نمیدونم چیکار م میام اینجا🥲

۱۸ سالمهکلا من ژن وسواس دارم .. مدل های مختلف وسواس رو گرفتم از عملی تا فکری بیشتریاشون خوب شدن الان ...

خواهش میکنم عزیزم چه اشکالی داره زیاد تایپ کنی بهتر داری توضیح میدی....

الان یعنی فکر میکنی خدا نیست؟چرا فکر میکنی نیست ؟

2823
2791
2779
2792