2821
2789
عنوان

مرگ یا زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 122 پست
چند سالت بود ؟چرا خواستی برگردی ؟یعنی فهمیدی در اون لحظات گناه داری یا بی گناهی ؟😓💔

چون ترسیدم اگر بلند نشم می برن دفن می کنن ترسم به خاطر این بود که وابسطه دنیا بودم بلاخره خطا داشتم ترسیدم از قبر تنهائی

❤ حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وا نشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوا نشد ، ( قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوشحال میشممممم

سلام دوستان تو رو خدا تاپیکم گزارش میزنید با شماره شوهرم این اکانت زدم نمیخوام یه روزی ببینه لو برم میخوام اعلاناتمم پاک کنم خدا خیرتون بده ممنونم صلوات میدم براتون

خیلی چیزا... مخصوصا آدمای زندگیماز قبر میترسم البته، امیدوارم دفن نکنن منو

دور از جونت ...ولی پس چیکارا کنن؟؟

منم میگفتم به مدت چون از قبر میترسیدم ..حتی میگفتم بیفتم تو دریا بهتره 😂

یعنی چی آخه پس چطوری زندگی میکنیم وقتی همش آماده مرگی؟اصلا چجوری منظورته؟

آدم باید همیشه آمادگی داشته باشه برای رفتن از این جهان خاکی سفارش بزرگان دین هم همینه که آدم باید سبک بار باشه تا ترک دنیا براش راحت باشه

کاربر آقا 

😔😔😔درسته وقتی داشتم میمردم وحشت کرده بودم ولی وقتی دنیای پس از مرگ رو تجربه کردم اروم شدم انگار که به خونه برگشتی ولی هر لحظه یه صدایی بهم میگفت چرا میخواستی خودکشی کنی😭😭😭

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز