2777
2789

فردا با احترام بهش بگو عزيزم 😖 چه خوب كه خياطي ميكني ماشالله هنرمند ولي صداش بي موقع مارو اذيت ميكنه 

ولي مطمئنم بعد گفتن اين حرفا كبريتو روشن كرديو از فرداش داستان ها داري 

😂اخرشم بهت ميگن اين حصودي اونو كردو اينا...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تحمل کن. تجربه نشون داده آدمی که شعور نداره که بفهمه سر و صداش مزاحم دیگرانه با تذکر شما رفتارش بدتر میشه. همسایه بالایی من توی خونه می دوئه حتی یک نصف شب. تذکر دادم بهش اومد لنگه کفشی که نو و گرون بود از جلوی در دزدید. البته من لنگه ی دیگه رو بعدا بردم جلوی در واحدشون گذاشتم. چون به دردم نمی خورد! جدیدا کمتر صداش میاد.

فردا با احترام بهش بگو عزيزم 😖 چه خوب كه خياطي ميكني ماشالله هنرمند ولي صداش بي موقع مارو اذيت ميكن ...

آره من یه دوره زندگی سختی رو با پدرشوهر گذروندم حالا نوبت برادرشوهر و جاری شده

آره من یه دوره زندگی سختی رو با پدرشوهر گذروندم حالا نوبت برادرشوهر و جاری شده

ميفهمم خيلي سخته واقعا ايشالله همه مستقل بشن والا من كه سه هفته يه بار جاريمو ميبينم حالم بد ميشه چه برسه شماها 

تا حالا چند بار با مهربونی گفتم داشتی خیاطی میکردی؟ صداش پایین میومد حتی یه بارم بهش گفتم در کمداتو ...

چه بی ملاحظه توام سرو صدا کن

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍
بزن ۱۱۰

به خدا یه بار منو شوهرم بحثم شد و اون فقط صداشو برده بود بالا باباش خیلی راحت اومد پایینو توپید به من و گفت اگه یه بار دیگه صدا کنی زنگ میزنم ۱۱۰بیاد ببرتت باید تو این خونه میموندن با این عروسشون زندگی میکردن

زنگ بزن بگو لطفا از 10 شب به بعد نه خیاطی کن نه جاروبرقی بکش

ساعت استراحته!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ممنونم که حسمو درک کردی واقعا زندگی سختی رو انتخاب کردم

عزيزم ❤️❤️❤️ 

زندگي كلا سخته واسه هركي يه جور ...

ولي از نظر من هميشه بزرگوارانه رفتار كن و هروقت حرف خياطي كردنش شد با كلي تعريف جلو بقيه. بعد حرفتو بهش بزن اگر يهو توروش بگي كه صداش اذيتم ميكنه بدتر ميكنه، نقطه ضعفتو نشون نده يهو ديدي هروقت ازت حرصي ميشه بره خياطي راه بندازه كه اذيتت كنه 

خود نادونش ميدونه صدا داره كارش ميخاد تو عكس والعمل نشون بدي