تموم آشپزخونه و ظرف هاش تمیز کردم انباری کامل تمیز کردم اتاق ها هم همینطور فقط یکم مرتب کردن کمد ها رو میخواد که هر چه مرتب کنم باز فرداش ریخته پاشه پرده ها روفرشی و پتو و ،،،،همه رو شستم فقط مونده مبل شویی و فرش و موکتام بدم قالیشویی ولی هرچی تمیز میکنم باز همه جا گرد و خاکه🥴🥴اینجا باد زیاد میاد دیگه گفتم گردگیری کلی میزارم یه روز مونده به سال تحویل شماها تموم کردید؟؟
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
ممنون عزیزم ولی کلا یه هفته بدن درد شدید داشتم هنوز هم خستگیش تو تنم هست🤕
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.