2821
2789
عنوان

دهه شصتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 5726 بازدید | 62 پست
قصه م سر دراز داره اکه دوست داشتی داستان زندگیم با اسم گندم توی تاپیکام هست متاسفانه کنترل خشم ندار ...

خدا صبرت بده عزیزم،انشالله اصلاح شه

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

آره همه چی از موهای تو صورتمون از حرف زدن از خواسته هامون از اینکه همیشه به ما یاد دادن سکوت کن جواب ...

چقدر به بچه های الان غبطه میخورم

شجاع . بی باک، جسور

خوشحال میشم پیجم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

متاسفم 😞😞😞فکر کردم وضعیتتون خیلی بهتر شده باشه

دروغ چرا خیلی بهتر شده .

مخصوصا بعد از به دنیا اومدن پسر دومم خیلی آروم تر شده

ولی هر از گاهی بازم از کوره در میره

خوشحال میشم پیجم 
کلا با ما زندگی میکنن مورد تایید و اعتماد هستن

خیلی دوست دارم پرستار داشته باشن بچه هام.میشه بپرسم، پرستار بچت با خانوادش پیش شما زندگی میکنن؟

چرا ذهن من میترسه از اینکه بچم پرستار داشته باشه.البته اطرافم ندیدم .شما وضع مالیتون خوبه ؟ اگه دوست داری ج بده

دروغ چرا خیلی بهتر شده .مخصوصا بعد از به دنیا اومدن پسر دومم خیلی آروم تر شده ولی هر از گاهی بازم از ...

یه چیز بگم نمیخوام کار زشتشو توجیح کنم، الان فشار رو آقایون زیاده همه اینجوری شدن یکی میتونه کنترل کنه یکی نه

یه چیز بگم نمیخوام کار زشتشو توجیح کنم، الان فشار رو آقایون زیاده همه اینجوری شدن یکی میتونه کنترل ک ...

خوب آره

ولی شرایط مالیش چطوری نیست که بگم خیلی توی فشاره .خداروشکر نسبت به اکثریت کاراش روی رواله

خوشحال میشم پیجم 
خوب آره ولی شرایط مالیش چطوری نیست که بگم خیلی توی فشاره .خداروشکر نسبت به اکثریت کاراش روی رواله

درسته ولی اونی هم که رو رواله الان خیلی احساس خطر میکنه ، فردا که تنها شدین باهاش صحبت کن دلیل رفتارش بپرس

خیلی دوست دارم پرستار داشته باشن بچه هام.میشه بپرسم، پرستار بچت با خانوادش پیش شما زندگی میکنن؟چرا ذ ...

من پسر بزرگمم تا حدود ۶سالگی پرستار داشت

الانم پسر دومم سه سالشه پرستار داره

از یه موسسه ی قابل اعتماد که نیروهای کمکیمون میگیریم انتخابشون کردیم

مجرد هستن با ما زندگی میکنن یعنی یه سوییت مجزا برای خودشون دارن

خدارو شکر مشکل مالی نداریم

خوشحال میشم پیجم 
درسته ولی اونی هم که رو رواله الان خیلی احساس خطر میکنه ، فردا که تنها شدین باهاش صحبت کن دلیل رفتار ...

اگه منو میشناسین

می دونین طبق روال همیشه بازم من مقصر میشم

دیگه عادت کردم

چیزی که اذیتم میکنه اینه که دیگه کم سن و سال نیستم

جسمم طاقتش کم شده

توان کتک خوردن ندارم

خوشحال میشم پیجم 
من پسر بزرگمم تا حدود ۶سالگی پرستار داشت الانم پسر دومم سه سالشه پرستار داره از یه موسسه ی قابل اعتم ...

ممنون که جواب دادی .خدا حفظشون کنه بچه هاتو. خداروشکر عزیزم که مالی مشکلی ندارید. 🌹❤️