2821
2789
عنوان

دهه شصتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 5726 بازدید | 62 پست

بله ، کی با من کار داشت . من متولد ۶۲ هستم اما از نوع ازدواج نکن ها 🤣 متولدین دیگه هم ازدواج کردند دخترهاشون نترس هستند قواعد بازی عوض میکنند. بقیه دهه ۶۰ها مثل بقیه آدما هستند . میدونستی همسرتون قرص میخوره همشون روان گردان هستند و چه آسیب بدی بهشون میزنه ؟ یا قرصی که خودتون میخورید؟ از روش های دیگه مثل گیاه درمانی یا هیپنوتیزم درمانی استفاده کنید . من یک دکتر هیپنوتیزم درمانی پیدا کردم میخوام درباره اش تحقیق کامل کنم بعد بهش مراجعه کنم . درمان در۳ جلسه بدون دارو انجام میده ، تضمینی . سادیسم ، اختلال جنسی و غیره به راحتی درمان میکنه . همسرتون، شخصیتشون چه قدر شبیه بابام . اگه روش تمرکز کنی میتونی موفق بشی . اما تو بند خودت و خواسته هات گیر کردی . دکترهایی که تا حالا رفتی هیچ کدومشون باهوش نبودند . به عنوان کسی که قبلا با شخصیتی مثل همسرتون در زندگیم بود یعنی پدرم مواجه بودم و تونستم قواعد زندگیش بهم بزنم و عاشقش شدم و عاشقم شد ، میگم کار سختی نیست برو تو نخش همین . قرص ضد بارداری باعث افسردگی و سردرگمی میشه . خودت نابود میکنی بعد میگی فلان شد ؟؟؟ برای آرامش اعصاب شوهرت یک ماه آجیل کاج بهش بده روزی ۵ عدد . از دانه آقطی به اندازه یک قاشق کوچیک غذا خوری به مدت ۱ ماه ، ۱۵ دقیقه در آب جوش بجوشون بده بخوره تموم خشم و عصبانیتش از بین میره ، اما در کنارش نمیتونه حداقل ۶ ماه قرص یا گیاه دارویی دیگه مصرف کنه چون DNA بدن فعال میکنه . من خودم خشم و عصبانیتم با این دو راهکار کنترل کردم ، الان آروم آرومم. از روی ناآگاهی باعث نابودی همسرت و خودت شدی . تو خلقت مثل دهه ۷۰ هاست . دوران ما چیزی به اسم دوست پسر نبود . دوران ما دخترها خودشون خیلی سرتر از پسرها میدونستند و پدرشون قوی و ثروتمند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در ضمن همسرتون چون اختلال جنسی دارند از طریق ژنتیک ،بیماری به فرزندانتون منتقل میشه .باید برای درمان ،فرزندانتون اقدام کنید تا در آینده مورد تمسخر عروستون واقع نشید . دکتر داوود نجفی توانا در حال حاضر تنها هیپنوتیزم درمانی هست که تضمینی درمان میکنند در ۳ جلسه ، اما توصیه میکنم اول تحقیق کنید اگه مورد تاییدتون بودن بهشون مراجعه کنید .در ضمن به فرزندانتون یاد بدید برای ازدواج کسی در نظر بگیرند که شخص مورد نظر بتونه طوفان دلش ، رام کنه که در آینده مثل پدرشون ، رنج نکشند . و دختر مورد نظر بتونه پشتش وایسته این مورد خیلی مهم ، چون باعث آرامش پسرتون میشه و به پسراتون یاد بدید سن ازدواج و بچه دار شدن هم خانم هم آقا ۱۸ تا ۳۰ سال هستش . خانم ها بعد ۳۰ سالگی و آقایون اکثرا ۴۰ سالگی تخمک و اسپرمشون ضعیف میشه و بچه ناتوان و مادرزادی مشکل دار بدنیا میاد . هوس شما رو مجبور به ازدواج کرد نه عشق حقیقی