2777
2789
عنوان

سوال جنسی

450 بازدید | 22 پست

سلام ببخشید نمیدونستم از کی بپرسم مجبور شدم اینجا تاپیک بزنم همسرم مشکل نعوظ داره برا رابطه مشکلی نداره ولی بعضی اوقات حین رابطه ناتوانی میگیره ودیگه نمیتونه می خواستم ازتون بپرسم به چه متخصصی باید مراجعه کنه وایا کسی این مشکل داشته دلیلش چی میتونه باشه ۴۰سالشه والان این ۳ساله این مشکل داره ۳تابچه داریم

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه آردا رو بیخته الکشم آویخته🤧🤣شوخی کردم حتما مراجعه کنه ب اورولوژیست یا س..ک..س تراپ

تشکر عزیزم

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

قرص سیلدنافیل استفاده کنه درست میشه اگه نارحتی قلبی نداره . برید دکتر هم همینو تحویز میکنه . اول نصف قرص بخوره اگه تاثیر داشت که بهتر نه یه قرص کامل بخوره ده دقیقه قبل از رابطه .

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها .