2777
2789
عنوان

سوال جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 22 پست
شغل همسرتون چیه فشار بدنی داره ؟خواب کافی دازه ؟از نظر قند و فشار و چربی مشکلی نداره ؟تا بعد برات تو ...

انبار داره کارش تقریبا سخته ۱۲ساعت ساعت کاری داره شکر خدا سالمه ولی فشار کارش زیاده

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره گفتی پریشب .پس حیف شد .البته اگر تو مسجد نبودی میموندی خدمت میکردی مثل مدرسه یا حسینیه

لذتش رو بردم ولی منم غمگین شدم نصفه موند

خدمت به معتکفین هم شرایط داره

من نداشتم

That's how it goes, Everybody knows

انبار داره کارش تقریبا سخته ۱۲ساعت ساعت کاری داره شکر خدا سالمه ولی فشار کارش زیاده

رابطه هنگام خستگی و خواب نا کافی باعث ضعف میشه

همسرتون نیاز به ورزش

کنترل رژیم غذایی

مصرف ویتامین ها و مکمل های لازم

خواب کافی

و ورزش داره

(قرص اسکای من) مخصوص آقایان بعد از نهار یا شام

بخوره

قرص نوروبیون ساده ایرانی بگیره ورقی ۸۰هزار تومن هست یک روز در میان با اسکای من مصرف کنه

(قرص اسکای من) مخصوص آقایان بعد از نهار یا شام بخوره قرص نوروبیون ساده ایرانی بگیره ورقی ۸۰هزار تومن ...

عزیزم شما خودتون این مشکل داشتین یا اطرافیانتون تشکر از راهنماییتون🙏

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

عزیزم شما خودتون این مشکل داشتین یا اطرافیانتون تشکر از راهنماییتون🙏

اطلاعات پزشکی و دارویی دارم

برای حل این مشکل نیاز به برنامهریزی و حوصله دارین

همچنین نیاز به همکاری همسرتون تا مشکلش حل بشه

اطلاعات پزشکی و دارویی دارم برای حل این مشکل نیاز به برنامهریزی و حوصله دارین همچنین نیاز به همکاری ...

همسرم خودش خیلی ناراحته حتی باعث سردیش شده اونکه گرم مزاج بود