2777
2789
عنوان

سوال جنسی

625 بازدید | 22 پست

سلام ببخشید نمیدونستم از کی بپرسم مجبور شدم اینجا تاپیک بزنم همسرم مشکل نعوظ داره برا رابطه مشکلی نداره ولی بعضی اوقات حین رابطه ناتوانی میگیره ودیگه نمیتونه می خواستم ازتون بپرسم به چه متخصصی باید مراجعه کنه وایا کسی این مشکل داشته دلیلش چی میتونه باشه ۴۰سالشه والان این ۳ساله این مشکل داره ۳تابچه داریم

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ارولوژیست

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

اورولوژی

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

دیگه آردا رو بیخته الکشم آویخته🤧🤣

شوخی کردم

حتما مراجعه کنه ب اورولوژیست یا س..ک..س تراپ

من آدمی ام ک خیلی کارا دلم میخاد انجام بدم،ولی تو ی بدنی ک خیلی دلش میخادبخابه گیرافتادم🤪🤪🤪

دیگه آردا رو بیخته الکشم آویخته🤧🤣شوخی کردم حتما مراجعه کنه ب اورولوژیست یا س..ک..س تراپ

تشکر عزیزم

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

قبول باشه اومدی از اعتکاف

ممنون

وسط روز دوم اومدم برام عذر پیش اومد

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

قرص سیلدنافیل استفاده کنه درست میشه اگه نارحتی قلبی نداره . برید دکتر هم همینو تحویز میکنه . اول نصف قرص بخوره اگه تاثیر داشت که بهتر نه یه قرص کامل بخوره ده دقیقه قبل از رابطه .

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها .

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز