2777
2789
عنوان

رحم اجاره ای

195 بازدید | 17 پست

سلام نمیخوام فحش اینا بشنوم یا قضاوتم کنیین،دنبال پر بازدیدی اینا نیستم فقط مشورت میخوامicon راستش نمیتونم به خانوادم چیزی بگم

من ۲۸سالمه۲ بچه ۳نیم و ۵ ساله دارم هر دو زایمان سزارین کردم،بخام از وضعیت مالی بگم تو شهر غریبم و سرایدار باغ با اینکه همسرم سرکار میره اما هیچی نداریمicon خودمم شب سرکار میرم با ماهی ۱۰ میلیونicon

حالا یک بنده خدایی ک ۳ سال اینجا ما رو میشناسه خودش مشکل داره بچه سقط میکنه

به من پیشهناد داده رحم جایگزین بشم و ماهی ۱۰ میلیون خرجی با مبلغ 4۰۰ میلیون پول بهم میده

شوهرم میگه قبول کن شاید از این بدبختی در بیایم

اما خودم دو دلم راستش میترسم

از طرفی پولش منو وسوسه کرده میخوام بچه هام از این وضعیت در بیارم

امروز چند بار تماس گرفته جواب ندادم

نمیدونم چیکار کنم

به راهنمایتون نیاز دارم

400 کمه

اگه جونشو داری انجام بده

من که زایمان نکرده دندون و استخون برام نمونده. ببین ارزش داره یا نه

اگه به شوهرت باشه که از خداشه یه پول برسه بهش

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخواستم تخمک اهدایی و ولی انجام ندادم میگن انگارمادرش میشی قیافش همه چیش

خانم گفت اصلا بچه ربطی به من نداره من فقط ۹ ماه ازش نگه داری کنم روز زایمان بهشون تحویل بدم

میدونماصلا توان بارداری دیگه رو ندارماما وسوسه شدم ک شاید با این پول یک زندگی بهتر واسه بچه هام بساز ...

انشاالله بچه خودت رو باردار بشی توانش رو هم پیدا میکنی اما اینکه بدونی اینهمه رنج آخرش باید بدیش به یه مادر دیگه عذاب روحیش خیلی بدتره غیر قابل تحملش میکنه حالا پولش هر چی باشه

خودت بچه داری حتما میفهمی چی میگم

انرژیتو نگه دار واسه بچه های خودت خدا انشاالله را های بهتری جلوی پات میذاره عزیزم امیدت به خدا باشه

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40