2777
2789
عنوان

شما زیاد میرید خونه مادر شوهر

231 بازدید | 35 پست

بچه ها من با مادر شوهرم یه جا هستیم من بالا اون پایین هست تنهاست پدر شوهرم خیلی ساله فوت شده من هفته ای یه بار یا دوبار میرم پایین واقعا بیشتر از این توان ندارم دوتا بجه کوچیک شیطون هم دارم وقتی میرم پایین خیلی اذیت میشم اینا شیطونی میکنن مادر شوهرم هم به وسایل خونش خیلی حساسه و واکنش نشون میده منم همش باید مراقب باشم حرف هم گوش نمیکنن حرص میخوردم از دو جهت بعدشم فکر میکنم رفت آمد زیاد باعث میشه حرف حدیث تیکه بیشتر بشه تو خونه خودم بخدا راحترم حالا مادر شوهرم همش تیکه میندازه محل نمیدی هفته ای یه بار میای نمیدونم از آدما انگار فراری هستی والله بخدا من خونه مادرم هم هفته ای یه بار میرم فقط خود خواهر شوهرام هم همون هفته ای یه بار میان یه خواهر شوهرم بچه کوچیک داره مثل من خونه مادرشه میگه با بجه تو خونه خودم راحترم حالا از من با دوتا بچه انتطاری دارن نمیدونم ۶ ساله عروسی کردیم از اولش همین حرفا و بحث ها بوده همیشه هم میگم بچه ها اذیت میکنن اعصابم نمیکشه خودشم میبینه بچه هام خیلی شیطون هستن نمیدونم چرا همش تکرار میکنه حالا شما باشید چیکار میکنید

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تنهاس میگه

هفته یکی دوبار برو یکی دوبارم دعوت کن

دیگه نگران نیستی بچه ها شلوغم کنن خونه خودته

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بزار بچه ها وسیله هارو دسکاری کنن اذیتش کنن ک دیگه خودشم بگه کمتر بیا

هیچی ب بچه ها نگو بزار اذیتش کنن

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀

نه بدون دعوت که اصلا نمیرم از هر دعوت هم یکی دوتا در میون میرم این جوری نیست که مثلاً زنگ بزنه بگه اخر هفته بیاین اینجا سریع بگم مرسی باشه میایم

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

همین حرفارو بش میگم

خب بالا هم گفتم میگم بخدا اون میگه منم همینا رو جواب میدم ولی بازم تکرار میکنه کن اعصابم نمبکشه هی تکرار میکنه پیش شوهرم هم تیکه میندازه که یعنی اونم بدونه من زیاد نمیرم پایین

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
دلیلت رو رک بگوبگو بچه ها اذیت میکنن شما هم رو وسایلت حساسی برا همون نمیارم تا کدورتی هم پیش نیاد

والله من هر بار که تکرار میکنه همین ها رو میگم که اذیت میکنن من اعصابم نمبکشه ولی خب بازم تکرار میکنه

والله من هر بار که تکرار میکنه همین ها رو میگم که اذیت میکنن من اعصابم نمبکشه ولی خب بازم تکرار میکن ...

نفهمه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜