2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به گزارش افکارنیوز، جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان به ریاست محمدحسین مقیمی استاندار تهران و با حضور محسن همدانی معاون امور امنیتی و انتظامی استانداری و اعضای کمیسیون برگزار شد.

در ابتدای جلسه پور احمدنژاد، دبیر کمیسیون گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه مدیریت سطح عرضه کالای قاچاق در استان تهران ارائه داد.براساس این گزارش به منظور کنترل التهاب بازار طلا و انضباط این بخش؛ بازرسی و کنترل ١١نقطه از مراکز عمده عرضه طلا و جواهر در تهران از سال گذشته آغاز شده است و کنترل ممنوعیت قانونی عرضه طلای خارجی و دست دوم در دستور کار قرار گرفته است و گزارش های مردمی در کشفیات این بخش بسیار اثر گذار بوده است.

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
چرا ممنوع شد بعد طلای خارجی چیه

طلاهای کشورای عربی و ایتالیا توی ایران طرفدار داره شاید منظورش اونه

همیشه ممنوع بود طلای خارجی تو ویترین ندارن ولی جداگانه میفروشن به خوای فاکتورم میزنن ایرانی برا ما که طلافروش همینکارو میکنه

دسته دوم چیه؟

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بهتر! والا طلای ایتالیایی و ترک خیلی گرونن و اجرتشون بالاست. من تا گرمی ۲۰۰ تومن هم اجرت یه تیکه طلا ...

طلای خارجی اره ولی خرید و فروش دست دوم ممنوع بشه تبعاتش زیاده

همیشه ممنوع بود طلای خارجی تو ویترین ندارن ولی جداگانه میفروشن به خوای فاکتورم میزنن ایرانی برا ما ک ...

طلای بدون اجرته دیگه.طلایی که مردم به طلا فروشی میفروشن رو بدون اجرت میشه خرید 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
همیشه ممنوع بود طلای خارجی تو ویترین ندارن ولی جداگانه میفروشن به خوای فاکتورم میزنن ایرانی برا ما ک ...

دست دوم مثلا شما الان میری طلات رو میفروشی قیمت تابلو ۱۸۰ هست از شما ۱۷۰ میخرن

بعد که من میرم دست دوم بخرم طلای شما رو بعنوان دست دوم با نرخ ۱۸۰ روی تابلو بعلاوه ده هزار تومن مالیات میفروشن بمن

یعنی حداقل در زمان تثبیت نرخ طلا توی یه لحظه گرمی ۲۰ تومن سود میکنن