2777
2789
عنوان

تاحالا حسرت خوردین

115 بازدید | 16 پست

من این روزا زندگیم شده آه و حسرت بابت تمام چیزایی که بهش نرسیدم شغل خوب خونه خوب همه چی دیگه چیکار کنم همش مقایسه میکنم زندگیمو ناراحت میشم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آره آخرین بار هم چند دقیقه پیش بود که گریه کردم حیف شدیم 😔

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

گریم نمیاد نمیدونم چرا اصلا سبک نمیشم

میدونم درک میکنم حتا آینده هم نداریم فقط حسرت گذشته نیست برای آینده هم حسرت میخورم خیلی خستم دیگه نمیکشم تحمل ندارم

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

اینقد منو همسرم تو این زندگی دوییدیم که دیگه نا ندارم ولی تا اومد ثمر بده همه پولمون رفت به باد

همه همین مشکلو داریم پدرم چندین بار ورشکست شده

شدیددد هر حدی ک نون شب نداشتیم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اینقد منو همسرم تو این زندگی دوییدیم که دیگه نا ندارم ولی تا اومد ثمر بده همه پولمون رفت به باد

چرا مگه پولت چی شد ؟