راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
آره آخرین بار هم چند دقیقه پیش بود که گریه کردم حیف شدیم 😔
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
میدونم درک میکنم حتا آینده هم نداریم فقط حسرت گذشته نیست برای آینده هم حسرت میخورم خیلی خستم دیگه نمیکشم تحمل ندارم
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
اینقد منو همسرم تو این زندگی دوییدیم که دیگه نا ندارم ولی تا اومد ثمر بده همه پولمون رفت به باد
چرا مگه پولت چی شد ؟