2777
2789

عشقم ازدواج کرده 😭😭 جیگرم سوخت جیگرم سوخت 😭💔

تورو خدا دعام کنید خیلی حالم بده 😭😭

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه پیگیرش نباش

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الهی حال دلت جوری خوب شه که همه ی این دردا یادت بره.. زندگی اونقدرم بی حساب کتاب نیست

دعام کن 😭 جیگرم سوخت 😭😭

عزیزم چه دعایی ! دعا کنیم چی بشه

مگه زندگی به کام همه میشه ! مگه قراره همه خوشبخت بشن ! پس یه عده از ما نقششون چیه تو این دنیا مگه یادت رفته یه تعداد از ما باید باشیم نقش نظارت گر نگاه کنیم خوشبختی دیگران رو💔

میدونم من دوستم بعد ۹ سال اینجوری شد تو بغلم زار میزد خیلی حس وحشتناکیه الهی دلت اروم بگیره.. ولی چو ...

خیلی بده جیگرم سوخت 😭😭 بابا چجوری دلش اومد 😭😭 مگه میشه منو یادش بره 😭💔 چقدر تو بی رحمی پسر خدا جزاتو بده الهی 😭😭 خیر نبینی از روزگارت الهی َ😭😭

خیلی بده جیگرم سوخت 😭😭 بابا چجوری دلش اومد 😭😭 مگه میشه منو یادش بره 😭💔 چقدر تو بی رحمی پسر خدا ...

نه یادش نرفته، ادم جوجه رنگیشم یادش نمیره بلخره عادت میکنه.. منتها پسرا مثل من و تو فکر نمیکنن .. الان حالیش نیست یادشم بیوفته دیگه کاری برنمیاد.. وسط رابطه بودید ولکرد ازدواج کرد؟ یا جدا شده بودید اگ جدا شده بودید چندوقت میگذشت؟

نه یادش نرفته، ادم جوجه رنگیشم یادش نمیره بلخره عادت میکنه.. منتها پسرا مثل من و تو فکر نمیکنن .. ال ...

وابستم کرد ولم کرد 😭

سه چهار ماهی بود میگذشت 😭💔

وابستم کرد ولم کرد 😭سه چهار ماهی بود میگذشت 😭💔

حق داری.. من میدونم دلت اروم میگیره بلخره الان نه الان هرکی هرچی بگه فایده ای نداره دلت سوخته.. اما زمان همه چیزو بهتر میکنه.. سوگورای کن گریه کن ولی تهش یک هفته ده روز.. هرچقدم غم داشتی پاشو ب کارات برس با دوستات سعی کن زیاد وقت بگزرونی بیرون برو باشگاه برو حتی اگر حالش و داشتی برو سرکار.. تو روز شده نیم ساعت پیاده روی کن.. خیلی تاثیر داره غمت کم نمیشه اما روتین زندگی عادی باعث میشه زودتر به خودت بیای خودت و فراموش نکنیا قشنگم تو خیلی با ارزشی لیاقتت بهتریناست باید قدر خودت و بدونی

ادمی که لیاقتت و نداشته باشه بهتر که بره

فکر نکن اون الان خوشبخته عالم میشه دیگه