2777
2789
عنوان

حالم بده اولین کتک کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 39 پست
حرمت شکنی خیلی بده...خط قرمز بزارید تو دعوا که هیییچ حرمت شکنی صورت نگیره

اصلا دعوا نبود چند بار گفت چرا انقدر سرت تو گوشیه منم جدی نگرفتم

اومد گوشی رو از دستم کشید

من احمق اعصابم از جای دیگه خیلی خرد بود از کوره در رفتم سر اون خالی کردم و بقیه ی ماجرا

I will always love you❤️💖💗

وقتی عصبانی هستی برو توی اتاق یا جایی تا کمی حالت خوبشه بعدا با هم حرف بزنید منم هر وخت با شوهرم دعو ...

نه درسته

ولی اصلا دعوا نبود من یه دفعه از کوره در رفتم و این کارو کردم، اعصابم از جای دیگه خرد بود

I will always love you❤️💖💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دعوا نبود چند بار گفت چرا انقدر سرت تو گوشیه منم جدی نگرفتم اومد گوشی رو از دستم کشیدمن احمق اع ...

فردا برو روی مود لوسی و بغل و اینا...

بگو دوست نداشت هیچ وقت چنین چیزی بینمون پیش بیاد

تو که خوابیدی تا صبح گریه کردم که مبادا در آینده بازم این طوری بشه....یه بار برای همیشه تموم کنید این ریاکشن ها رو

باراول بار آخر باشه

فردا برو روی مود لوسی و بغل و اینا...بگو دوست نداشت هیچ وقت چنین چیزی بینمون پیش بیادتو که خوابیدی ت ...

چه سوسول بازیا 😂😂ما قول میدیم ادم بشیم باز که عصبی شدیم همون اشه و همون کاسع

نه درستهولی اصلا دعوا نبود من یه دفعه از کوره در رفتم و این کارو کردم، اعصابم از جای دیگه خرد بود

خب عزیزم مقصر اصلی شما بودی باید روی خودت کار کنی موقع عصبانیت ان شا الله که از این به بعد هم دیگه از این اتفاق ها واست نیفته گلم وقتی هم احساس میکنی اعصابت خورده سکوت کن و به چیز های خوب فکر کن و سعی کن دیگه تکرار نشه تا عادت نشه واست ان شا الله که خدا آرامش رو به زندگیت ببخشه شوهرتم معلومه مرد با درکیه قدرشو بدون ان شا الله با هم به پیشرفت و موفقیت برسید

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن