همش گازم میگیره اصلا بازی نمیکنه باهام و ازش زده شدم در واقع گربم قبلش رفت فرار کرد دیگه به حاش عروس هلندی آوردم اما گربم رو به جور دیگه ای دوست دارم نه اینکه بگم عروس رو اصلا دوست ندارم اونم دوست دارم اما کمی زده شدم، یکی از فامیلامون هم سگش زاییده خیلی نینی هاش رو دوست دارم اما کاش گربم برگرده خیلی دلتنگشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یکی از سگهای اونو بگیر ..عروس هلندی هم اولش همینطوری وقتی باهات آشنا بشه خیلی خوبه .من که عاشق عروسمم
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤