2777
2789
عنوان

شوهرم دوماه قهر کرد الانم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 84 پست
ببین از من بشنو که تو بد باتلاقی گیر افتادم تو رو جان هر کی که دوست داری برین مشاور خوب اگه تایید کر ...

من بهش پیشنهاد دادم بیاد مشاوره ولی نیومد انگار خودشم میدونه مشکل داره نمیاد

الانم سه ماهه عین خیالش نیس میخام جدا شم فایده نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین از من بشنو که تو بد باتلاقی گیر افتادم تو رو جان هر کی که دوست داری برین مشاور خوب اگه تایید کر ...

کجا فرار کنم اونوقت کجا رو دارم فرار کنم با این قانونای مرد سالاری چی بهم میدن

پدرتون از اینکه با این مرتیکه سم زندگی میکنی مشکل ندارن بعد توی انتخاب رشته تحصیلی توی ۳۲سالگی با دو ...

پدرم اصلا در جریان نیست که شوهرم مشکل داره چون اونم یه ادم خودشیفته مرد سالار

میگه تحمل کن قطعا

قبلا قهر کردم میگه طلاق بگیر ولی من بچه هاتو قبول نمیکنم

کجا فرار کنم اونوقت کجا رو دارم فرار کنم با این قانونای مرد سالاری چی بهم میدن

مگه نمیگی عقدی ؟

هنوز که نرفتی سر خونه زندگیت

اخ گفتی عقد افتادم یاد دوران عقد خودم که دقیقا همون روز آینه مون شکست کاش اون نشونه رو جدی میگرفتم و جدا میشدم اخه ما از دوران نامزدی مشکل داشتیم به شدت سرد و بی توجه و بی مسولیت

پدرم اصلا در جریان نیست که شوهرم مشکل داره چون اونم یه ادم خودشیفته مرد سالار میگه تحمل کن قطعا قبلا ...

ایشون در حدی نیست که حق دخالت داشته باشه، ای کاش رویاهات به حقیقت بپیونده اما یه کم حقیقت رو ببین واقعیت زندگی چیز دیگه ی.

پدرم اصلا در جریان نیست که شوهرم مشکل داره چون اونم یه ادم خودشیفته مرد سالار میگه تحمل کن قطعا ...

ببین شوهر من اینجوری بود هر مسئله کوچیکی هم ک پیش میومد انق حرف میزد انقد توهین میکرد انقد غر میزد ک واقعا خسته شده بودم از دستش از کاه کوه درست میکرد

من حق حرف زدن نداشتم اصلا ...اخلاقش خوب نبود

بنظرم فقط و فقط رو درست تمرکز کن و بیخیال باش نسبت ب رفتاراش میدونم خیلی سخته چون خودمم چشیدم اینا چجور ادمی هستن ولی سعی کن تا میتونی حرفاشو نشنیده بگیری

بخدا اینا ادمو پیر میکنن

نه بابا عزیزم دوتا بچه دارم پانزده ساله اینه

آها من فکر کردم اون خانوم بود که گفت فعلا عقدم

شدیم پله ترقی برای مردا که همچین روزی اه در بساط نداشته باشیم و زیر منت زندگی نکنیم

مگه نمیگی عقدی ؟ هنوز که نرفتی سر خونه زندگیت اخ گفتی عقد افتادم یاد دوران عقد خودم که دقیقا همو ...

وای اینم عصبانی میشه وحشتناک میشه و خیلی هم بی حیاس چند بار علنی ب خانوادم توهین کرده

امسال ماز رو شرکت کردم حجم ویدیوهاش خیلی زیاده من از ابان شروع کردم الان فقط دارم نکته مینویسم برای ...

تست خیلی مهمه من عشق تست زدن بودم الان خندم میگیره از تلاش و پشتکار اون موقعم

اگه دنبال پول هستی فکر نکن پزشکی و دندون فقط پول داره

تو هر کاری خبره باشی پولدار میشی

خواهر من وکیله اونقدر توکارش ماشالا ماهره با اینکه سنی نداره از وکیل های مسن هم خبره تر و موفق تره اما انصافا خیلییییییی تلاش کرد که به اینجا برسه

بدون تلاش و سختی به پول نمیرسی

فکر شوهر پولدار هم نکن چون مردای الان جیبتو نزن شانس آوردی

پدرم اصلا در جریان نیست که شوهرم مشکل داره چون اونم یه ادم خودشیفته مرد سالار میگه تحمل کن قطعا قبلا ...

خب طلاق میگیری درست میخونی قبول میشی بجه هات میاری پیش خودت