2777
2789

اخلاقش اوکی باشه نازمو بکشه مراقبم باشه فک کنه دختر کوچولوشم احترام بزاره بهم درکم کنه حمایتم کنه همه جوره پام باشه حال بدمو خوبش کنه دارم شوهرمو میگم اینجوریه😂😂🫠

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا به نظرم وارد رابطه شدن با یکی اشتباهه فقط خودم رو محدود تر میکنم

ولی جدا از نظرم، اینکه طرف اخلاق خوبی داشته باشه (با من)

اهل دین نباشه

سلیقه و چهره خوبی هم داشته باشه

وضع مالی خوبی هم داشته باشه

ذهنیت بسته ای نداشته باشه

به روز باشه

تیپش هم خوب باشه

معیار های ظاهری دیگه مثل قد و اینا هم عالی باشه

زندگیِ چندمته كه توقع داری هيچ اشتباهی نكنی؟!

تا صبح باید بگم اخه 😂

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

تا صبح باید بگم اخه 😂

مثلا من برای ورود به رابطه معیارم اینه که اول از همه کنار کسی که هستم احساس امنیت و آرامش داشته باشم، یعنی لازم نباشه خودم رو سانسور کنم یا از نه گفتن و حرف زدن بترسم. رفتار طرف باید ثابت و قابل پیش بینی باشه و بلوغ احساسی داشته باشه، مخصوصا اینکه موقع عصبانیت بتونه خودش رو کنترل کنه، توهین و تحقیر نکنه و بعدش مسئولیت حرفاش رو بپذیره. احترام عملی به مرزها، به بدن، به انتخاب ها و زمانم برام خیلی مهمه و شفاف باشه که وضعیتش با خودش و بقیه مشخص باشه. دوست دارم مستقل باشه، زندگی خودش رو داشته باشه و وابسته یا کنترلگر نباشه. از نظر سبک زندگی هم دوست دارم حداقل همجهت باشیم؛ اهل ورزش باشه، به هنر علاقه داشته باشه و علایق مشترک داشته باشیم. سطح تحصیلی و فکری نزدیک، نگاه سالم به پول، شرایط مالی نسبتا نزدیک و خسیس نبودن هم برام مهمه. در کللل رابطه ای میخوام که توش اعتماد به نفسم بیشتر بشه، خودم باشم، رشد کنم و حس انتخاب شدن داشته باشم، نه اینکه مدام خودم رو جمع کنم یا کوچیک تر کنم.🌚🎀

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

عالیاگه تحصیلاتش کمتر باشه نباید پذیرفت؟

من چون خودم عاشق تحصیلات و محیط اکادمیکم برام مهمه