2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

59 بازدید | 4 پست

سلام خانم ها من سبکلم ۲۸و۲۹ روزه بود و ماه قبل ۳۰ روز. این ماه روز ۱۵ ام دو بار اقدام داشتم چون میخواستم فقط روز تخمک گذاریم باشه.خلاصه با کیت چند بار تست زدم و نمیدونم درست یا نه...خلاصه اقدام کردم.الان حدود یکسال هست کلسیم مصرف نمیکنم و تو رژیمم.

خلاصه که این ماه تا دیروز که ۳۳ روز بود پریود نشدم و حس کردم باردارم.روز ۳۱م تست بیبی زدم و رنگ نگرفت.گفتم حتما زود زدم

سینه هام درد میکردو کمی حالت ویار و ترشحات زرد و سفید داشتم همش فکر میکردم باردارم و همش حس میکردم لباسم کمی خیسه.خلاصه همش هم فکر میکردم الان پریود میشم.که جمعه اب ابگوشت خوردم بدون تخود واینا....اخه سر بارداری قبلی تا لوبیا و نخود میخوردم خونریزی میشد.

دیروز با خوشحالی رفتم یه دقیقه دوش بگیرم که دیدم یه تیکه حالت خون ترشحاتی اومدو تمام

پریود شدم .الانم خیلی ناراحتم.نمیدونم نکنه حامله بودم گرمی ابگوشت سقط کرد.

میشه تجربیاتتون بگید.اینبار میخام برم سونو روز تخمک گذاری دقیق بدونم.چه روزی باید برم.

چی بخورم چی نخورم

راستی سه ماه قبل هر بار تخم هویج دم میکردم.خوندم کیست تشکیل میشه درسته

.

اینبار دیگه نمیخورم.همسرم میگه یکسال صبر کردیم و کلسیم نخوردیم.فقط همثن روزش اقدام کنیم خدا اگه خواست بهمون پسر بده.خداروشکر یه دختر نعمت داریم و ۶سالشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان