2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره

202 بازدید | 22 پست

ازش متنفر شدم فقط بفکر خودش و خونوادشه هر چی میخره مواد خوراکی از نون و سس و دستمال کاغذی گرفته تا یدونه سیخ کباب میره میزاره کف دست خواهرش و مادرش هر روز بهشون زنگ میزنه گزارش میده بعد اونوقت منو ۱۰ روز یه بار چند ساعت میبره خونه مامانم اینا اونجا هم کلا حرف نمیزنه میگم چرا ساکتی میگه اونا حرف نمیزنن باهام در صورتی که بابام همش در حال باز کردن صحبته ولی اون نمیبینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینارو به خودشم بگو خب مشکلتون رو با صحبت حل کنید

🤍🦋یادت باشد آنچه که می‌اندیشی به همان تبدیل میشوی، آنچه که احساس میکنی همان را جذب میکنی و آنچه را که تصور میکنی خلق میکنی🌱 شروع کردم به خوبی کردن و سالم زیستن و جهان، تمام آدمهای خوبش را مقابل راه من قرار داد. شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی تر شدم، شروع کردم به مثبت اندیشی، اتفاقات بهتری افتاد. من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم که همه چیز از خودم آغاز میشد🌧️🌚 زندگی ما به منزله‌ی یک سفر است نه یک هدف ما اینجاییم که تجربه کنیم تا رشد کنیم پس از مسیر لذت ببر🌕☔  از هر پدیده‌ای فاصله بگیری کمرنگ میشود، گذشته را زیاد احضار نکن بگذار گذشته برود تمام شود و بمیرد........🚪 اگه قرار نبود بهش برسی خدا اون رویا رو توی سرت نمی‌نداخت🌜همه رو کنار گذاشتم و چَسبیدم به خودم، اهداف قشنگم و ارتقاء زندگیم 

خرج مادر کردنو برخش نکش ثواب داره،،، مهم رسیدگی به تواست به زنش باید خیلی خیلی اهمیت بده البته بعد مادرشو باید رسیدگی کنه اشکال نداره ثوابم داره روزی زیاد میشه ولی رسیدگی به همسر اولویته

برای خونه ی خودتون خرج نمیکنه ؟اگه میکنه که اوکیه دیگه درباره اینکه میگی حرف نمیزنه هم شاید معذبه هن ...

میکنه ، ولی دلم نمیخواد اختیارش دست مادرشوهرم باشه که چی بخریم چی نخریم

بقیه ادما خانوماشون مسئول خونه اند یا حداقل اشپزخونه این حتی توی مدل چیدن چایی هم نمیزاره اختیار داشته باشم

چجوریه چی هست

رکعت اول بعد حمد ۱۰۰ قدر رکعت دوم بعد حمد ۱۰۰ توحید

بخون به نیت خوب شدن رابطه خانواده ات با همسرت در آخرم بگو به حق این نماز باز نیت و بگو خسته میشی نشسته بخون ۱۴ روزه نیت دیگه ام داری یه ۱۴ روز دیگه باید بخونی

فقط خدا و دیگر هیچ ....
خرج مادر کردنو برخش نکش ثواب داره،،، مهم رسیدگی به تواست به زنش باید خیلی خیلی اهمیت بده البته بعد م ...

عزیزم نگفتم که واسه اونا چرا خرج میکنه

اصلا اینو نگفتم گفتم همه چی رو میره میگه !