2777
2789
عنوان

اونایی که بر ضد اعتکاف میگید

376 بازدید | 43 پست

من دخترمو فرستادم با مامانم رفت .خودش اصرار داشت بره فکر کردم اذیت میشه مخالف بودم ولی خودش اصرار کرد ۱۱سالشه

ولی دیشب که رفتم بهش سر زدم انقدر شاد و سر حال بود

۴تا ۵ تا بچه همسن خودش پیدا کرده

هم بازی میکنند هم باهم رقابتی نماز میخونند هم بعد افطار کلی خوراکی میخورن هم به پیرزنا کمک میکنند .براشون مسابقه میزارن و کلا جو مثبت و خوبیه

وقتی رفتیم همه زنا اطراف هی میگفتن ماشالله بهشون خدا حفظشون کنه

هیچ اتفاق بدی هم قرار نیست بیفته .اونطرف هم قسمت پسرا فوتبال بازی میکنند تو حیاط مسجد و مسابقه و باز سر به زیر و ارومند

به حرفا و اراجیف هزیان گویان توجه نکنید .ایا دردشون مراسمای مدهبیه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه دختر من با گروه بزرگسالان رفته

جاهایی هست مخصوص نوجوانان اونجا بیشتر براشون برنامه متناسب با سنشون دارند

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

کلا جو سایت طوریه از آب گل آلود ماهی گرفتن

بعضیا با کاربری های فیک سعی دارن تفرقه افکنی کنن

فکر میکنن بقیه نمیشناسنشون

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

کِی هست اعتکاف؟

از دیروز شروع شده تا فردا غروب

یه سریا یه چرندیاتی میگن که فقط به درد امثال خودشون میخوره

به اینجور مراسما که میرسه میگن شما عرب پرستین اما از اون ور خودشون هالوین،کریسمس و همه مناسبتای غربی رو به نخو احسن حتی بهتر از نوروز و یلدا اجرا میکنن

خلاصه که اهمیت نده به حرف یه سری پلشت نخود مغز

اون مردک روانی هست بابا، کی به حرف اون اهمیت میده

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

عزیزم منم مادرم از آدمایی بود که اصلا اعتقاد نداشت به چیزای مذهبی

ازدواج کردم خانواده شوهرم مذهبی بودن همش روضه اینا میذاشتن فضاش خیلی خوب بود ولی باورت میشه من حتی نمیدونستم تو روضه چیکار میکنن بعداً یاد گرفتم

الان خیلی دوست دارم بدونم فلسفه اعتکاف چیه میتونی برام توضیح بدی