2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک دختر اسی

191 بازدید | 13 پست

میخوام تجربه خودمو بگم شاید کمک کننده باشه براتون

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده گوراخ قیز

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

گفتی لایک کنید

فقط میرم فقط فاصله میگیرم ازت...میرم اصلا گیرم که بعد تو بمیرم...خودم میرم دلم میخواد اصن از درد این دوری بمیرم، اینجوری بمیرم...اگه میرم ازم دلخور نشو برا خودته 🤗 خب یه بیو بریم: در واقعیت یه دختر آروم و سر به زیرم ولی تو سایت عجیب شیطون میشم😁شدید وابسته چندتا از دوستامم💫بهترین لحظاتم رو ساختن 🥰نباشن نیستم💔🤧حالشون، حال منهخب خب آقایون درخواست بدن تگ میکنم🫵🏻

سلام عزیزم خوبی

بخاطر حال دخترت تگت کردم منم ۲۱ سالمه

تقریبا از ۱۶ سالگی تا ۲۰ سالگی حالت های دختر شمارو داشتم

هزار بار خودکشی همش میگفتم من کثیفم گریه های بی دلیل

خیلی بی دلیل

درحد بیهوشی گریه میکردم زیر اکسیژن میرفتم حمله پنیک...

تنها چیزی که خوبم کرد این بود

ارایش کنم

جلو اینه وایستم و از جز ب جز صورتم توضیح بدم

هر روز اینکارو تکرار کردم

از خودم چندشم میشد میگفتم حیف

اکسیژن من نفس میکشم

وسط تولد وسط عروسی

تا میگفتم میخندیدم یهو پس میفتادم فشار تپش میگرفتن میدیدن شده۱۸۰ـ۱۹۰ در حد انژیو

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
سلام عزیزم خوبیبخاطر حال دخترت تگت کردم منم ۲۱ سالمهتقریبا از ۱۶ سالگی تا ۲۰ سالگی حالت های دختر شما ...

دو کار خوبم کرد

هر روز جلو اینه مدام حرف زدم با خودم

مدامممممم میگفتم وای همه میبینن ذوق میکنن وای همه تعریف میکنن وای....

هر روز هر وعده کارم همین بود

شاید باورت نشه من رو اینه خودمو بوس میکردم که انگار یکی منو دیده بوسم میکنه در این حد

دو کار خوبم کردهر روز جلو اینه مدام حرف زدم با خودممدامممممم میگفتم وای همه میبینن ذوق میکنن وای همه ...

و دلیل دومشم فاصله گرفتن از گوشی بود

نصف کردم گوشیو

اینستا رو ارتباط با رفیقامو

پیاده روی رو جایگزین کردم

بهترین نتیجه رو داد

ببین من بگم چقدر بی دلیل گریه میکنم هنگ میکنی

با شال خودمو خفه میکردم حس میکردم رگای مغزم میترکه

قرص خوردن وووو

دو کار خوبم کردهر روز جلو اینه مدام حرف زدم با خودممدامممممم میگفتم وای همه میبینن ذوق میکنن وای همه ...

هر روز اهنگ باز میکردم وقتی خونه تنها میشدم میرقصیدم

بقدری میرقصیدم غرق عرق میشدم

اللن که خوب شدم همه اهنگارو بلدم

دیگه زهرای گوشه گیر و خجالتی نیستم

دیگه گریه نمیکنم من از گریه خشکی چشم گرفتما

این سه تا کارو انجام بده بیخیال مشاور اینا شو

علت گریه هات چی بود؟

بی دلیل

ببین من روزی چند بار لباس میشستم حموم میرفتم

بقدری حساس شده بودم لباسو تو دست میشستم میگفتم لباسشویی تمیز نمیشوره

میگفتم پولتونو خرج من نکنین من غذا نخورم من نفس نکشم حیفه من مصرف کنم اینارو

زمان شومبولی بقدری گریه کردم اوایل رابطه بود وحشت کرده بود