2777
2789
عنوان

میخچه پا

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 61 پست
واییی نه 😐💔اینجوری میترسم فکر نکنم زیگیل باشه 😭حس میکنم میخچه پا هست اخه تو گوگلم زدم شبیه میخچه ...

نترس زگیل هست عزیزم.

من چون خودم رو پام زده بود کلی تحقیقات کردم و فهمیدم این هایی که گسترش پیدا می کنن زگیل هستن نه میخچه. سطحش هم سفید و ترک داره، درسته؟ شبیه گل کلم؟ اکثریت مردم میگن میخچه، ولی میخچه نیست.

میخچه بخاطر فشار کفش ایجاد میشه فقط ناحیه فشار.

اون قسمت تراشیدن با تیغ رو جدی بگیر.

هم من کف پام زده بود، هم خواهرم.

من میتراشیدم اما اون نه. من چند ماه بعد کامل رفت ولی اون خیلی وقت موند.

دیگه من براش دکتری کردم برای اونم هر شب تقریبا تراشیدن بعدش خوب شد.

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میخچه نیست اونا. زگیله. اسید برو بخر و چسبش رو از داروخونه. بعد هر بار هم با تیغ حمام روش رو براش تا ...

اسید از کجا بخرم؟

عزیزان کانال پوشاک کودک من در روبیکا ممنون میشم حمایت و اعتماد کنید 🙏با قیمت و سود خیلی پایین 😍مطمئن باشین ضرر نمیکنین کافیه فقط یه بار امتحان کنید کیفیت لباسها عالی 🥰لینک کانال من🥰 خط بین h رو بردارین h/ttp://rubika.ir/poshakmehradi

نه مال من خداروشکر اونقدر بزرگ نیستن دوتاش کوچیکه ولی اون یکی دیگه یکم بزرگ ترهپدرتون الان بهترن؟

اره دیگه در نیومد حتی من چند تا زگیل تو دستم بود با سوزن تمیز سوراخ کردم همین اسیده رو ریختم توش خوب شدن

از لبوبو فهمیدم زندگی به شانسه نه قیافه

وایییییی 😐😐😐💔رفتی دکتر گفت باید عمل کنی؟ یعنی هیچ چسبی چه میدونم چیزی نداد که حداقل امتحان کنی؟ ...

خودم خواستم و رفتم در آوردم ،

نه انواع کارا کردم ، سوزوندم کلی چسب زدم

نه تنها خوب نشد بدتر هم شد

جراحی کن راحت

نهـصدوچهـارده `

تو داروخونه یه مایع میبروشن فک کنم اسیدسالسیلیکه اونو با گوش پاک کن روزی دوسه بار بزن فقطم به اون نقطه بزن چون پوستشو از بین میبره جاهای سالم بزنی داغون میشیاااا فقط اون نقطه بعد چسب میخچه رو هم بزن روش بمونه یکی دوروز بعد باز کن با سنگ پا اون قسمتو یکوچولو بساب در حدی که پوستای مرده برن اون دوستمون که گفت خون بیفته نه اینکارو نکن عفونت میکنه نباید خون بیفته فقط یکم بساب بعد دوباره همون اسیدو میزنی و از روش چسب یکی دوسری که اینکارو کنی بعد به هفته کاملا میخچت رو از بین میبری موقع سنگ پا کشیدن قشنگ یه چیز سیاه مث میخ دیده میشه که اونارو میسابی ( اروم هاااا وحشیانه نزنی )

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️

قطره میخچه جلدشم نارنجی

البته برای دور ورش دکتر یه پماد سوختگی بچه بهم داد

ولی اگه مطمئن نیستی همون برو دکتر

سلام هانی هستم از یه سنی به بعد قدم به نفع موهام کناره گیری کرد شبا که میخوابم جوراب هامو میزارم بالا سرم هم حشره دور و ورم نمیاد هم زودتر بیهوش میشم بهتر میخوابم شما میزارین گوشیتون خاموش شه من قبلش خودم خاموش میکنم بفهمه رئیس کیه 😎

اسید از کجا بخرم؟

داروخونه. چسب هم مدل با کیفیت و گرون ترش رو بخر. وقتی رو پوست میمونه، پوست اون ناحیه سفید میشه. بعد اون پوست مرده رو با تیغ بتراش

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

داروخونه. چسب هم مدل با کیفیت و گرون ترش رو بخر. وقتی رو پوست میمونه، پوست اون ناحیه سفید میشه. بعد ...

ممنون

برم داروخونه بگم اسید میخوام واسه زیگیل

عزیزان کانال پوشاک کودک من در روبیکا ممنون میشم حمایت و اعتماد کنید 🙏با قیمت و سود خیلی پایین 😍مطمئن باشین ضرر نمیکنین کافیه فقط یه بار امتحان کنید کیفیت لباسها عالی 🥰لینک کانال من🥰 خط بین h رو بردارین h/ttp://rubika.ir/poshakmehradi

نترس زگیل هست عزیزم. من چون خودم رو پام زده بود کلی تحقیقات کردم و فهمیدم این هایی که گسترش پیدا می ...

وای آره دقیقا همینجوری هست که گفتی وقتی توی حموم بودم دیدم سفید شده سطحش و الانم روش انگار ترک داره البته اونقدر نیست ترکش سطحیه شما رفتین دکتر؟ فکر کنم باید چندین روش و امتحان کنم بدونم چطوری باید درمانش کنم

با تشکر ازت گلم مرسی ✨

تو داروخونه یه مایع میبروشن فک کنم اسیدسالسیلیکه اونو با گوش پاک کن روزی دوسه بار بزن فقطم به اون نق ...

نه عزیزم عفونت نمی کنه. مطمئن.

زگیل یک سری رگ های خونی زائد داخلش رشد میکنه و خون ریزی بخاطر اونه. وگرنه در حالت عادی در لایه فوقانی پوست یا همون اپیدرم ما مویرگ خونی نداریم.

اما ویروس عامل زگیل کف پا، یک باعث میشه سلول های سنگفرشی پا بیش از اندازه رشد کنن، دو مویرگ های خونی زیاد بشن تو ناحیه فوقانی پوست. اون ها اگه تراشیده بشن عفونت نمیده.

رو خودم امتحان کردم ها چند ماه:)

من باردار بودم

کل کف پای چپم پر از میخچه شد ۱۰ تایی بودن..کم محلی کردم

خلاصه رفتم ی دکتر پوست عمومی..محلول دست ساز بهم داد

چند بار زدم کامل رفت

الانم دختر ۷ سالم ۲تا در اورده...ب دکتر کودکان ک گفتم گفت با روغن ماساژ بده😐