2777
2789
عنوان

میخچه پا

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 61 پست
اره دیگه در نیومد حتی من چند تا زگیل تو دستم بود با سوزن تمیز سوراخ کردم همین اسیده رو ریختم توش خوب ...

خب منم این روش ها و باید امتحان کنم ببینم کدوم بهتر جواب میده 😂

مرسی

وای آره دقیقا همینجوری هست که گفتی وقتی توی حموم بودم دیدم سفید شده سطحش و الانم روش انگار ترک داره ...

نه عزیزم من دکتر نرفتم. تحقیق کردم و فهمیدم باید اون بافت بیمار حذف بشه. دکتر ها با فریز کردن یا سوزوندن حذف می کنن. روش خانگی همون اسید و چسب زگیل یا همون میخچه است. من برای سریع خوب شدن بافت های آلوده یا همون گل کلمی رو می تراشیدم.

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم خواستم و رفتم در آوردم ، نه انواع کارا کردم ، سوزوندم کلی چسب زدمنه تنها خوب نشد بدتر هم شد جرا ...

دمتم گرم اخه من خودم از این کارا میترسم اصن میکن جراحی مو به تنم سیخ میشه با اینکه خودم رشتم تجربیه 😐😂

بعدا از جراحی دیگه در نیومد؟

دمتم گرم اخه من خودم از این کارا میترسم اصن میکن جراحی مو به تنم سیخ میشه با اینکه خودم رشتم تجربیه ...

آخه هیچی نداره که تازه من اون موقع ۱۱ .۱۲ بودم شاید کمتر هم

اصلا درد نداره اصلااا

نه در نیومد باید کتونی های خوب بپوشی

نهـصدوچهـارده `

زیگیل بود یا میخچه؟ 😐الهی

زیگیل نه میخچه بود،هرکاری بگی کردم از اسید بگیر تا چسب و قرص آسپرین،و سنگ پاو...حتی خودم چند بار باسوزن تخلیه کردم ریشه های سیاه داشت درآوردم فایده نداشت آخر سر سوزوندم خیلی دردداشت کارش

تو داروخونه یه مایع میبروشن فک کنم اسیدسالسیلیکه اونو با گوش پاک کن روزی دوسه بار بزن فقطم به اون نق ...

واییی مرسی ازت واقعا ممنونم 😭

حتما این کار و میکنم فقط گفتی یه چیز سیاه من اصن یه چیز سیاه نمیبینم هر چی دقت میکنم سفیده همش

انگار یه چیز سفیدی هست هر 3 تاشون هم سفیده

ولی واقعا دیگه نمیدونم باید چیکار ولی این کاری که گفتی و حتماااا امتحان میکنم 🤍

امیدوارم خوب بشه

آخه هیچی نداره که تازه من اون موقع ۱۱ .۱۲ بودم شاید کمتر هم اصلا درد نداره اصلااانه در نیومد باید کت ...

پس فک کنم من باید برم جراحی کنم خودم و راحت کنم دیگه

کفش هایی هم که میپوشم همشون جنسشون خوبن و چرمن و واقعا فک نمیکنم مشکل از کفشم باشه

واییی مرسی ازت واقعا ممنونم 😭حتما این کار و میکنم فقط گفتی یه چیز سیاه من اصن یه چیز سیاه نمیبینم ه ...

قربونت برم امیدوارم زودتر خوب شی ولی اگه زگیل باشه بهتره برین دکتر حتی دکتر عمومی تو درمانگاه هم نگا کنه میگه بهتون

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️
عزیزم زگیل خطرناکه باید بری دکتر تا تشخیص بده میخچه هست یا زگیل میخچه راحته ولی زگیل یجور ویروس عفون ...

من خودم واقعا نمیدونم میخچه هست یا زیگیل از اون طرف هم میخچه به خاطر کفش نامناسب هستش و من فکر نمیکنم مشکل از کفشام باشه چون واقعا همشون خوبن و اذیت نمیکنن

مرسی عزیزم حتما یه سر میرم