2777
2789
عنوان

میخچه پا

1405 بازدید | 61 پست

میشه لطفا اگر کسی میدونه راهنماییم کنه؟

پای چپم 3 تا میخچه زده 2تا نزدیک پاشنه پام البته یکم این ور تر دوتاش هم کنار هم هستن 😐💔

یکی هم پایین تر از انگشت کوچیکه پام زده این میخچه ها فکر کنم از اوایل خرداد هستن 😐

فکر میکردم خودش خوب میشه ولی انگار خبری نیس البته درد نداره ولی بعضی وقتا که خیلی راه میرم و میدویم یا میرم حموم خیلی بهش آب میخوره یکم درد میگیره و حتی وقتی پام زیاد توی آب هست قشنگ معلومه اون قسمت میخچه سفید شده و مشخص هست

من از میخچه پا زیاد چیزی نمیدونم ولی فکر میکنم میخچه هستش

کسی نظری داره؟

چطوری باید درمانش کنم یا حتما برم دکتر؟

اولین بار هست اینجوری میشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میخچه نیست اونا. زگیله.

اسید برو بخر و چسبش رو از داروخونه.

بعد هر بار هم با تیغ حمام روش رو براش تا جایی که کمی به خون بیفته. اینجوری خوب میشه

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

میخچه نیست اونا. زگیله. اسید برو بخر و چسبش رو از داروخونه. بعد هر بار هم با تیغ حمام روش رو براش تا ...

واییی نه 😐💔

اینجوری میترسم فکر نکنم زیگیل باشه 😭

حس میکنم میخچه پا هست اخه تو گوگلم زدم شبیه میخچه هست

بابای من یه بزرگ و دردناکش رو داشت قیچیش کرد با قیچی تمیز یه ساید ساسیلیک نمیدونم چیه برای میخچه هس ...

نه مال من خداروشکر اونقدر بزرگ نیستن دوتاش کوچیکه ولی اون یکی دیگه یکم بزرگ تره

پدرتون الان بهترن؟