2777
2789
عنوان

میخچه پا

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 61 پست

[QUOTE=405774029]قربونت برم امیدوارم زودتر خوب شی ولی اگه زگیل باشه بهتره برین دکتر حتی دکتر عمومی تو درمانگاه هم نگا ...[/QUOT

فدات مرسی آره حتما میرم حداقل بفهم میخچه هست یا زیگیل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قبلا داشتم،کف دوتا پاهام پر بود۱۱ تا میخچه داشتم ولی اصلا درد نداشتم،همه کار کردم،چسب زدم،اسید سالیسیک گرفتم،دیگه یه بار نشستم خونه با قیچی و ناخن گیر کاملا اون قسمت ها رو تخلیه کردم باور کن به گوشت رسیدم ولی هیییچ فایده ای نکرد

بعد از چند وقت دیدم همشون از بین رفته

نه عزیزم من دکتر نرفتم. تحقیق کردم و فهمیدم باید اون بافت بیمار حذف بشه. دکتر ها با فریز کردن یا سوز ...

مرسی که تجربیاتت و گفتییی

حتما انجام میدم امیدوارم خوب شه 🤍

[QUOTE=405774029]قربونت برم امیدوارم زودتر خوب شی ولی اگه زگیل باشه بهتره برین دکتر حتی دکتر عمومی ت ...

اره عزیزم زگیل از استخر و حموم هم میتونه منتقل بشه یا جای الوده بدون جورابو کفش نرفتی؟ بحرحال دکتر بهتر راهنماییت میکنه ولی اکه میخچه بود راه حل من عالیه من یمدت میخچه داشتم ۳تا که با طب سنتی حلش کردم بعد چند ماه برگشت اینبار شده بود هفت هشت تا که با این روش کاملا نیستو نابودشون کردم و دیگه هم برنگشتن چون کامل از ریشه حذف شده بودن

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️

منم داشتم خودم با قیچی و ناخن گیر از ریشه در آوردم روسو هم قطره میخچه زدم خوب شد

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره بگه

عزیزم من با اینکار میخچمو خوب کردم چند بار

شب قبل خواب

گوجه رو قاچ کن بزار رو میخچه . ضخیم ببر گوجه رو بعد یجوری ببندش با یه چیزی فیکسش کن که تموم نخوره از رو میخچه . بعد جوراب بپوش از روش .

برا بعضیا همون بار اول فشار بدی پرتی در اومده . برا بعضیا چند بار و چند شب .

ولی من همه چیزو امتحان کردم تنها چیزی که جواب داد همین بود

بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....

ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره بگه

من داشتم رفتم چسب میخچه خریدم .عالی بود

البته میتونی اسید سالیسیلیک هم بگیری از داروخانه

به خاطر کفش نامناسب یا چیزای دیگه این اتفاق میافته.من به کفشی داشتم یکم آزاد بود سر همین این اتفاق افتاد البته برای من اینجور بود.

هر چسب میخچه خوبی نیست فقط یه مارک بود که عالی بود .چسب میخچه آجیکور مدل ۴۰درصد salicylic