2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوبه

در مورد هرچی میترسی رنگ و غذای مورد علاقه و اینا نباشه چون اصلا مهم نیست واقعا

حرفای مهم بزنید

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

اره خوبهدر مورد هرچی میترسی رنگ و غذای مورد علاقه و اینا نباشه چون اصلا مهم نیست واقعاحرفای مهم بزنی ...

یه سوال چطور بفهمم خیلی مایلهبه ازدواج اخه مادرش بیشتر شوق داره میگم نکنه بخاطر مادرش باشه

کاربری دست دوتا خواهره عزیزان 🤍🥹

به سلامتی مبارکهچی میخوای بپوشی؟🥲دیدیش دوسش داری؟

ممنون

والا هنوز نمیدونم ولی احتمالا یه دامن صورتی با شومیز سفید والا من از بچگی دویش داشتم فامیله و مادرش هم خیلی مشتاقه این وصلته ولی خودشون هیچوقت نفهمیدم دوسم دارن با نه

آره خوبه

همه چی اخلاقی اعتقادی ج.ن.س.ی

ببین بهت میخوره یانه از این لحاظ ها

برو تحقیق کن در بیار چه سوالاتی بپرسی بنویس

مشاوره هم برو مشورت بگیر که یه وقت دچار خطا نشی❤️

ممنون والا هنوز نمیدونم ولی احتمالا یه دامن صورتی با شومیز سفید والا من از بچگی دویش داشتم فامیله و ...

ای خداااااااا مبارکههههه

دوستت نداشت که خواستگاری نمی اومدددد

وای فک کنم خیلی ذوق داری

مطمئنم خیلی خوشگل میشی

آره خوبه همه چی اخلاقی اعتقادی ج.ن.س.ی ببین بهت میخوره یانه از این لحاظ ها برو تحقیق کن در بیار چه س ...

ی سوال رفتارش با خانواده مهمه ؟ اخه خیلی زیاد توی مهمونی خانوادگی و فامیلی نیست و همیشه باشگاهه ممکنه بخاطر سنش باشه ؟

ای خداااااااا مبارکهههههدوستت نداشت که خواستگاری نمی اومددددوای فک کنم خیلی ذوق داری مطمئنم خیلی خوش ...

مرسی عزیزم قربونت بشم مهربون 💞🥹🤍دعا کن هر چی صلاحه بشه من خیلی دوسش دارم