2777
2789
مرسی عزیزم قربونت بشم مهربون 💞🥹🤍دعا کن هر چی صلاحه بشه من خیلی دوسش دارم

باشه چشممممم

فقط اگه همه چی اوکی شد زیر پیامم رپیلای بزن بهم بگو من خیلی ذوق دارم آدما به کسی عاشقشونن برسن دعات میکنم❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ی سوال رفتارش با خانواده مهمه ؟ اخه خیلی زیاد توی مهمونی خانوادگی و فامیلی نیست و همیشه باشگاهه ممکن ...

اره هر جور با اونا رفتار کنه باتو هم میکنه

یه فامیلی داشتم تا خواستگاری پیش رفتن بعد برای بله برون مامان پسره به پسره گفته بود برو دستاتو بشور پسره داد زد نمیرم نمیخوام این فامیلمون دید با مامانش اینطوریه ردش کرد حتی شیرینی هایی هم که آورده بودنو فرستاد براشون

باشه چشمممممفقط اگه همه چی اوکی شد زیر پیامم رپیلای بزن بهم بگو من خیلی ذوق دارم آدما به کسی عاشقشون ...

وای چقدر شما مهربونی حتما

ایشالا بهترینها هم برای شما اتفاق بیافته 🥰❤️❤️

کاربری دست دوتا خواهره عزیزان 🤍🥹

اره هر جور با اونا رفتار کنه باتو هم میکنهیه فامیلی داشتم تا خواستگاری پیش رفتن بعد برای بله برون ما ...

بد رفتار نیست یعنی خیلی احترام مادر پدرشون داره ولی زیاد تو جمع نیست توی مهمونی های خیلی تعداد بالا علاقه داره ی گوشه بشینه من خودمم اینطورم یجورایی درونگرا

مثلا اگه مهمونی مهمی باشه خیلی کمک میکنه کار انجام میده

کاربری دست دوتا خواهره عزیزان 🤍🥹

یه سوال چطور بفهمم خیلی مایلهبه ازدواج اخه مادرش بیشتر شوق داره میگم نکنه بخاطر مادرش باشه

مادرا همیشه شوقشون بیشتره

ببین از توجه کردنش و تلاش برای این که خودشو خوب نشون بده

البته ممکنه اینطوریم نباشه ولی این یکی از علامتای مایل بودن به ازدواجه

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜