2777
2789
عنوان

مسابقه بمناسبت روز پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 27859 بازدید | 1169 پست
پدرم نامردترین پدری بود ک تاریخ بخودش دید من حلالش نمیکنم

وای مث بابای من... منم حلالش نمیکنمـ. ارزوی مریض شدن و مرگشو دارم.... میدونی ارزوم چیه اینه بیفته زمین نتونه تکون بخوره... پاگیرشه دیگه پولاشو بده بهم 🥺💔

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

با اینکه پدرم هیشه بوده ولی تو این سالای زندگیم دریغ اینکه فقط یه بار داشتنش رو حس کنم و بفهمم پدر ی ...

منم مثل شما

تازه من ن تنها پدر بلکه حتی نفهمیدم خواهر برادر چیه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

کاش زنده بود،،الان۲۱ ساله که فوت شدن ومن حرف زیادی ازش به یاد ندارم

ولی یه شعر به زبان کردی میگفت که نصیعتی برای درس خواندن بود،،ای کاش درسم رو ادامه میدادم والان شاید زندگیم جور دیگه ای بود😔😔

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

منم مثل شماتازه من ن تنها پدر بلکه حتی نفهمیدم خواهر برادر چیه

🥲😘 و حتی مامانم....

اما اشکالی نداره زود فهمیدم که تو زندگیم فقط و فقط خودمم و این فکر میکنم باعث پیشرفتم شد و اینکه قوی و محکم باشم الان تو زندگی خودم و خانواده شوهرم کمکم میکنه😊ولی خدا یه پدر و مادر به من بدهکاره...

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

سر عقدم منو کشید کنار گفت سعی کن تو دوست داشتن شوهرت با خواهر هات رقابت کنی می بینی خواهر هات چقدر شوهرشونو دوست دارن توهم با شوهرت خوب باش

یا وقتی یک کاری میکنم خوشش میاد میگه درداتو بخورم

شما برای کاربرها احترام قائل باش ارزش قائل باش درست رفتار کنید بی دلیل تاپیک تعطیل نکنید خیلی بی ربط طوطی وار نگید سیاسی ممنوعه تو تاپیکی که اصلا سیاسی نیست

این همه کاربرها معترض بود برای حذف تاپیک یه وعده الکی دادی که هیچوقت عملی نشد

این همه کاربرها معترض هستن برای حجم بیش از حد تبلیغات حتی یه تبلیغ هم کم نشد

ذره ای احترام و ارزش برای کاربرها قائل نیستی

سایت زنان هست چرا روز زن مسابقه و جایزه ای نبود؟

میبینی که کاربرها ریزش کردن همینطور به رفتار زشت با کاربرها ادامه بدین همین چهارتا کاربر هم ریزش میکنه سایتتون تعطیل میشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم