2777
2789
عنوان

مسابقه بمناسبت روز پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 27946 بازدید | 1169 پست
با برنامه گردو بیا عالیه

مرسی از پیشنهادت

ولی من میخوام جناب مدیر این سایت یه ذره هم به حرف کاربراش گوش بده نه اینکه هر روز یه فتوا جدید بده و بره و اهمیتی هم نده

گردو پلاس هم یه نوع اسپانسر برای همین چیزاست...

پدرم جون دلممم

خانه دل تنگ غروبی خفه بود مثل امروز که تنگ است دلم پدرم گفت چراغ و شب از شب پر شد من به خود گفتم یک روز گذشت مادرم آه کشید زود بر خواهد گشتابری اهسته به چشمم لغزیدو سپس خوابم برد که گمان داشت که هست این همه درد در کمین دل آن کودک خرد ؟ آری آن روز چو می رفت کسیداشتم آمدنش را باورمن نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر ؟

با اینکه پدرم هیشه بوده ولی تو این سالای زندگیم دریغ اینکه فقط یه بار داشتنش رو حس کنم و بفهمم پدر ینی چی!

همیشه وقتی یه دختر میبینم که با چه عشق و علاقه ای راجب پدرش حرف میزنه یا پدری که چجوری با دخترش رفتار میکنه فقط گریه ام میگیره و تو دلم میگم کاش یا اصلا پدر نداشتم یا حداقل یه بار این حس پدر دختری که میگن رو تجربه میکردم🥲

هیچ وقت نفهمیدم پدر ینی چی که بفهمم روز پدر چیه.

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

بهترین جمله ای که از پدرم شنیدم اینه که همیشه میگه من خودم مردم ولی همیشه بی خرج نباشید وقتی زیاد دلت برای همسرت بسوزه و بی خرج باشی کم کم فراموش میشی

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

مرد بودن به اندازه فیزیک یا قدرتت نیست ، به معنای قابل اعتماد بودن و امنیت دادنت هست ، قولی بده که همیشه بتونی پاش وایسی

این روزا مرد واقعی بودن خیلی سخته ، شرافت و غیرت لازمه ، همیشه مسولیت مرد بودنت رو خودت داشته باش هرجا کم آوردی من پشتت هستم