_nasinasi مدیر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 2508 عنوان زيبايي💄👀 | مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 100 پست چطوري بعضي ها انقدررررر خوشگلن😔الان اين دو نفر رو ببينيد!!!!قربون خدا برم چرا هيچي و با عدالت تقسيم نميكنه؟؟؟زيبايي و ثروت و خانواده خوب و.....چرا يه عده غرق تو خوشي هستنيه عده مثل من😔(عكس و زود ميزارم/لطفا اگر صبر نداريد نمونيد و كو كو نگيد،ممنون) خدايا به اميد تو 🙌🏻 1397/02/17 | 21:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسافر_2009 عضویت: 1392/08/28 تعداد پست: 13523 والا من خودم ک دخترم ی خانومه دماغ عملی و لب تپلی ناناز میبنم خوشم میاد(نه از اون پلنگ داغونا) الان ... اون ادمهای خاص چه ویژگی هایی دارند؟ که انقدر ارزش داره به خاطر پسندشون ,دخترها برن زیر تیغ جراحی ؟ بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران .
balaaa عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 21591 اينم من زود ببينين بردارماگر نديدين ديگه نميزارم ببخشيد🙏🏻 استاتر اگر اون عکس واااقعاخودت بودی خیلی مسخرست که ازخوشگل نبودن گله داری،،اون عکس واقعا نازبود مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋 خاطرات من خداحافظ👋 لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
asal_i عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 اره کاربدی نکردن بعضیا وسعشون به عمل شاید نمیرسه ومیگن اونا پول داشتن عمل کردن نازترشدن😊 اخوس پول چندان زیادی نمیخواد که!والا بعضا اقساطیم شده باید دماغرو یکاریش کرد و حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
**دختربهار عضویت: 1391/08/01 تعداد پست: 13967 کو عکس زود برداشتی ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
asal_i عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 خداییش منصفانه صحبت کنیم دماغ ی دختر عقابی باشه ضایس دیگه حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
balaaa عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 21591 اخوس پول چندان زیادی نمیخواد که!والا بعضا اقساطیم شده باید دماغرو یکاریش کرد و خواهرم دلارگرون شده الان میدونی یه دماغ چنده؟😂😂😂 مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋 خاطرات من خداحافظ👋 لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
balaaa عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 21591 کو عکس زود برداشتی یه دخترزیبا همه چی صورتش متناسب بود مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋 خاطرات من خداحافظ👋 لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
مسافر_2009 عضویت: 1392/08/28 تعداد پست: 13523 ماشالا اعتماد ب نفس گنجی هست که بعضی ها برای به دست اوردنش صدتا عمل می کنند و درد میکشند ولی دریغااا بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران .
asal_i عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 اون ادمهای خاص چه ویژگی هایی دارند؟ که انقدر ارزش داره به خاطر پسندشون ,دخترها برن زیر تیغ جراحی ؟ نه منظور از ادم خاص جنس مخالف نبود.کلی گفتم!اصن چرا جای دور بریم.خود ادم از هرکس مهم تره ادم دوس داره تو اینه خودشو میبنیه حال کنه حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
asal_i عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 خواهرم دلارگرون شده الان میدونی یه دماغ چنده؟😂😂😂 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
asal_i عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 گنجی هست که بعضی ها برای به دست اوردنش صدتا عمل می کنند و درد میکشند ولی دریغااا گنج؟اعتماد ب نفس کاذب گنج نس رنجه حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
مسافر_2009 عضویت: 1392/08/28 تعداد پست: 13523 گنج؟اعتماد ب نفس کاذب گنج نس رنجه حالا از کجا مطمئنی که کاذب هست؟ بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران .
_nasinasi مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 2508 من که نه خیلی خوشگلم نه دافم نه عملی ام نه مانکنم نه معروفم نه شاخ اینستا .. نه ثروتمندم نه مشهورم ن ... من همش خودمو شوهرمو مقايسه ميكنمميدونم بده و مشكلم همينه ولي رفته تو مخم😭 خدايا به اميد تو 🙌🏻
asal_i عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 الان من بشنم بخورم بشم ۸۰ کیلو بگم از خودم راضیم؟وای چ شکم جذابی چ پهلوهای خوشگلی . حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
_nasinasi مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 2508 اون عکس خودتی؟ شال قرمزه اره خدايا به اميد تو 🙌🏻