2821
2789
عنوان

زيبايي💄👀

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 100 پست
استاتر اگر اون عکس واااقعاخودت بودی خیلی مسخرست که ازخوشگل نبودن گله داری،،اون عکس واقعا نازبود

بله خودمم

كجا نازم

مو و چشم مشكي صورت تپل😔

خدايا به اميد تو 🙌🏻
من همش خودمو شوهرمو مقايسه ميكنم ميدونم بده و مشكلم همينه ولي رفته تو مخم😭

عزیزم مقایسه نکن .خودتو دوس داشته باش اما همیشه واسه بهتر بودن تلاش کن.تا میتونی ب خودت برس و تکراری نباش.زنای تکراری خسته کنندن.دنبال مد و ورزش باش خودتو زیباتر و بهتر کن  

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم مقایسه نکن .خودتو دوس داشته باش اما همیشه واسه بهتر بودن تلاش کن.تا میتونی ب خودت برس و تکراری ...

يكي از مشكلاتم،مشكل شديد مالي همسرم هست

اونطور كه دلم ميخواد نميتونم به خودم برسم

خدايا به اميد تو 🙌🏻
بله خودمم كجا نازم مو و چشم مشكي صورت تپل😔

با روانشناس صحبت کن اگر این تاپیک و گذاشتن عکس برای شنیدن تعریف و تمجید نبود و واقعا از خودت ناراضی هستی و انقدر زجر داری میکشی حتما خدایی نکرده در اینده افسرده میشی. با هیچ تغییر ظاهری حالت بهتر نمیشه ..به داد خودت برس عزیزم.

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

الان با وجوده اینهمه دختر شیک و باکلاس باید تا میتونی ب وزن و تیپت اهمیت بدی تا عقب نمونی.اونایی ک شوهر دارن بیشتر

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
با روانشناس صحبت کن اگر این تاپیک و گذاشتن عکس برای شنیدن تعریف و تمجید نبود و واقعا از خودت ناراضی ...

نه والا اگر دنبال اين بودم عكس ميزاشتم

ديدي منو؟

دوستان خب به خاط اينكه دلم نشكنه ميگن

خدايا به اميد تو 🙌🏻
بله خودمم كجا نازم مو و چشم مشكي صورت تپل😔

فک نکنم لاغر کردن صورت یا رنگ کردن مو هزینه زیادی داشته باشه

مشكلات مالي نميزاره😔

تو دقیقا چی میخوای ک مشکل مالی نزاره؟

فک نکنم لاغر کردن صورت یا رنگ کردن مو هزینه زیادی داشته باشه

موهامو كه خودم مشكي گذاشتم بشه

كلا ميگم

از ادم هاي بور ذاتي خوشم مياد

چرا بايد عموهام و دختر عموهام انقدرررر خوشگل باشن من نه😔

خدايا به اميد تو 🙌🏻
موهامو كه خودم مشكي گذاشتم بشه كلا ميگم از ادم هاي بور ذاتي خوشم مياد چرا بايد عموهام و دختر عموه ...

شاید ب نظر خودت دختر عموت از تو قشنگتره!

شاید دونفر دیگه از قیافه تو بیشتر خوششون بیاد

عمل زيبايي هزار تا دارو كرم  برو پيج @kifarayesh تو اينستا رو ببين ،بببين چيا استفاده ميكننن

دلیل نمیشه همرو تو استفاده کنی!هرچی لازم و ضروری هستو ادم استفاده میکنه.اکثر اونا تبلیغات الکیه

2824
2823
2791
2779
2792