2821
2789
عنوان

زيبايي💄👀

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 100 پست
والا من خودم ک دخترم ی خانومه دماغ عملی و لب تپلی ناناز میبنم خوشم میاد(نه از اون پلنگ داغونا) الان ...

اون ادمهای خاص چه ویژگی هایی دارند؟ که انقدر ارزش داره به خاطر پسندشون ,دخترها برن زیر تیغ جراحی ؟

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
اينم من زود ببينين بردارماگر نديدين ديگه نميزارم ببخشيد🙏🏻

استاتر اگر اون عکس واااقعاخودت بودی خیلی مسخرست که ازخوشگل نبودن گله داری،،اون عکس واقعا نازبود

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره کاربدی نکردن بعضیا وسعشون به عمل شاید نمیرسه ومیگن اونا پول داشتن عمل کردن نازترشدن😊

اخوس پول چندان زیادی نمیخواد که!والا بعضا اقساطیم شده باید دماغرو یکاریش کرد  و

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

خداییش منصفانه صحبت کنیم دماغ ی دختر عقابی باشه ضایس دیگه  

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
اخوس پول چندان زیادی نمیخواد که!والا بعضا اقساطیم شده باید دماغرو یکاریش کرد   و

خواهرم دلارگرون شده الان میدونی یه دماغ چنده؟😂😂😂

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
کو عکس زود برداشتی

یه دخترزیبا همه چی صورتش متناسب بود

اون ادمهای خاص چه ویژگی هایی دارند؟ که انقدر ارزش داره به خاطر پسندشون ,دخترها برن زیر تیغ جراحی ؟

نه منظور از ادم خاص جنس مخالف نبود.کلی گفتم!اصن چرا جای دور بریم.خود ادم از هرکس مهم تره ادم دوس داره تو اینه خودشو میبنیه حال کنه

خواهرم دلارگرون شده الان میدونی یه دماغ چنده؟😂😂😂

گنجی هست که بعضی ها برای به دست اوردنش صدتا عمل می کنند و درد میکشند ولی دریغااا    

گنج؟اعتماد ب نفس کاذب گنج نس رنجه

من که نه خیلی خوشگلم نه دافم نه عملی ام نه مانکنم نه معروفم نه شاخ اینستا .. نه ثروتمندم نه مشهورم ن ...

من همش خودمو شوهرمو مقايسه ميكنم

ميدونم بده و مشكلم همينه ولي رفته تو مخم😭

خدايا به اميد تو 🙌🏻

الان من بشنم بخورم بشم ۸۰ کیلو بگم از خودم راضیم؟وای چ شکم جذابی چ پهلوهای خوشگلی .