2821
2789
عنوان

زيبايي💄👀

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 100 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شبنم (اينستاداره ببينين)

منم از شبنم خوشم مياد😻👌🏽گوگولي و بانمكم هست

🦋نيـا هستـم :)🦋                                    من آدمى‌ام كه خيلى كارا دلم ميخواد انجام بدم،ولى تو يه بدنى كه خيلى دلش ميخواد         بخوابه، گير افتادم :(
میذارم که ببینی😢 ام اس داره😢😢😢😢😢 6 میلیارد نیاز دارن تا چند تا از آمپولاش رو تهیه ...

یا امام حسین😢😢😢😢

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

بیس قیافه مهمه.یک ک زشته ده تا عملم کنه بدترم میشه.ولی یکی واقعا ته چهرش نازه.چندتا دستکاریم میکنه زیباتر بشه

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
بابا خو عمل کردن ک کردن.هر ادم با شعوری میدونه ی دماغ خوشگل عملی بهتر از دماغ فاب گندس.چرا خودتونو گ ...

کسی نگفت جراعمل کردن که منظورشون اینه عمل کردن قیافشون زیباترشده

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
خدااااايااااااا چرا به من هيچي ندادي اخه😭😭😭

من که نه خیلی خوشگلم نه دافم نه عملی ام نه مانکنم نه معروفم نه شاخ اینستا .. نه ثروتمندم نه مشهورم نه انگشت نما ... 

ولی خودم رو دوست دارم خیلی هم خوشبختم . با مقایسه کردن فقط برای خودت عیب تراشی می کنی و ناراضی و افسرده میشی . دست بردار این راه زندگی کردن نیست ..رحم کن به خودت دوست خوبم   

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
کسی نگفت جراعمل کردن که منظورشون اینه عمل کردن قیافشون زیباترشده

خب بهترین کارو کردن!اخه ی عده خودشونو توجیه میکنن ک بابا طرف لنزه عمله یا چی.خوو مهم اینه الان خوشگله.خیلیا اینم نستن :))

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

اون عکس خودتی؟

والا من خودم ک دخترم ی خانومه دماغ عملی و لب تپلی ناناز میبنم خوشم میاد(نه از اون پلنگ داغونا)

الان قیافه ها مدرن و شیک شده و ادمای خاصم اونارو میپسندن

خب بهترین کارو کردن!اخه ی عده خودشونو توجیه میکنن ک بابا طرف لنزه عمله یا چی.خوو مهم اینه الان خوشگل ...

اره کاربدی نکردن بعضیا وسعشون به عمل شاید نمیرسه ومیگن اونا پول داشتن عمل کردن نازترشدن😊

من که نه خیلی خوشگلم نه دافم نه عملی ام نه مانکنم نه معروفم نه شاخ اینستا .. نه ثروتمندم نه مشهورم ن ...

ماشالا اعتماد ب نفس

2824
2823
2791
2779
2792