2821
2789
عنوان

زيبايي💄👀

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا خو عمل کردن ک کردن.هر ادم با شعوری میدونه ی دماغ خوشگل عملی بهتر از دماغ فاب گندس.چرا خودتونو گول میزنین :))

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
دماغ همه عمله چشماي خودشه

دماغ من عمل نیست🙈🙊👃

گلم گریم میدونی که جیه؟ارایشی هست که نامحسوسه وزیادمشخص نیست ارایش کردی ایناگریمم میکنن

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

الان دیگه عهده بوق نس ک قیافت ب اصطلاح فابریک باشه.تنها شاید چند درصد معدود طبیعی واقعا خوشگل باشن!عملی ک واقعا خوشگلت کنه خیلیم خوبه.

حسود نباشیم

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
دقيقا درست ميگين سليقه ها متفاوته نه كه بد باشن  ولي خيلي خاص و رشك برانگيز ! نيستن&nbs ...

نه خاص نيستن

وكرنه من عاشق فيس تيلور هستم

همينطوري اينارو گفتم كه يه قيافه خيلي خوب دارن

خدايا به اميد تو 🙌🏻

اصلا زیبا نبودن هیچ کدوم 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

حالا باز شبنمِ بد نیست منم خوشم میاد از دابسمش هاش ولی اون هلیا عه خدایی زشته حالا با عمل و اینهمه آرایش

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
نه نديدم عزيززززم😔

میذارم که ببینی😢

ام اس داره😢😢😢😢😢

6 میلیارد نیاز دارن تا چند تا از آمپولاش رو تهیه کنن😢😢😢😢

خدارو شبانه روز شکر کنیم کمه😢😢😢😢

الهی شفا بگیره😢

.Pain🔥you made me a believer

2824
2823
2791
2779
2792