2777
2789
عنوان

زيبايي💄👀

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 100 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بابا خو عمل کردن ک کردن.هر ادم با شعوری میدونه ی دماغ خوشگل عملی بهتر از دماغ فاب گندس.چرا خودتونو گول میزنین :))

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
دماغ همه عمله چشماي خودشه

دماغ من عمل نیست🙈🙊👃

گلم گریم میدونی که جیه؟ارایشی هست که نامحسوسه وزیادمشخص نیست ارایش کردی ایناگریمم میکنن

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

الان دیگه عهده بوق نس ک قیافت ب اصطلاح فابریک باشه.تنها شاید چند درصد معدود طبیعی واقعا خوشگل باشن!عملی ک واقعا خوشگلت کنه خیلیم خوبه.

حسود نباشیم

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
دقيقا درست ميگين سليقه ها متفاوته نه كه بد باشن  ولي خيلي خاص و رشك برانگيز ! نيستن&nbs ...

نه خاص نيستن

وكرنه من عاشق فيس تيلور هستم

همينطوري اينارو گفتم كه يه قيافه خيلي خوب دارن

خدايا به اميد تو 🙌🏻

اصلا زیبا نبودن هیچ کدوم 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

حالا باز شبنمِ بد نیست منم خوشم میاد از دابسمش هاش ولی اون هلیا عه خدایی زشته حالا با عمل و اینهمه آرایش

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
نه نديدم عزيززززم😔

میذارم که ببینی😢

ام اس داره😢😢😢😢😢

6 میلیارد نیاز دارن تا چند تا از آمپولاش رو تهیه کنن😢😢😢😢

خدارو شبانه روز شکر کنیم کمه😢😢😢😢

الهی شفا بگیره😢

.Pain🔥you made me a believer