؟
امشب بخاطر روز پدر به سر به اصرار شوهرم رفتیم خونه مادرشوهرم و دوباره به منظور من شروع کردن به نفرین زن های مطلقه ای که پسرهای مجرد رو گول میزنن و باهاشون ازدواج میکنن
زمان ازدواج ما شوهرم به من گفت به خانواده من نگو جدا شدی و نگفتیم
بعد ها فهمیدن و حتی مادرشوهرم به شوهرم گفت اگر طلاقش ندی شیرم رو حلالت نمیکنم و...
چندسال بعد یکی از خواهرشوهرهام جدا شد و درباره ی اون داستان فرق میکرد
خواهرشوهرم بچه داره و نمیخواست بره خونه مادرش زندگی کنه و از طرفی خیلی پولی هم شوهرش بعد طلاق بهش نداد خودش هم یه بیکار و بی عار بیسواده که ازش کاری ساخته نیست خلاصه من چون حدس زدم پول میخواد از جیب شوهرم بره رفتم به یکی از آشناهامکه یه ساختمان چند طبقه توی جنوب شهر داره و واحدهاش رو به قیمت های کم به عروس و دامادهای کم بضاعت اجاره میده رو زدم و گفتم به اینم اجاره بده و شرایط اینم مثل اون ها سخته و ... اونم قبول کرد
تا یه سری گفت همسایه ها گفتن رفت و آمدهای نامتعارف دارن و یه چیزهایی گفت که منظورش این بود همسایه ها از حضورشون ناراضی هستن
همسایه ها مذهبی بودن و این آشنای منم تقریبا مذهبیه و میتونم بهشون حق بدم
منم به شوهرم سربسته و با سانسور گفتم صرفاً جهت اینکه تذکر بده تا از اون خونه بیرونشون نکنن وگرنه مسائل شخصیشون به من ربطی نداره
ولی حتی شوهرم هم بهم جبهه گرفت و گفت تو خودت هم تنها زندگی میکردی و رفت و آمد هم به خونه ات کم نبوده ولی حتماً چون تو بالاشهر زندگی میکردی و این پایین شهر برای شما نشان روشنفکری هست ولی برای خواهر من نشان ه*زگی
منم گفتم تو که خودت میدونی رفت و آمد نامتعارف نبوده ولی من خونه خودم بوده و خودم خرج زندگیم رو میدادم و کسی حق تعیین تکلیف نداشته برام ولی خواهر تو تا وقتی در این شرایط هست باید تابع قوانین کسی باشه که داره بهش کمک میکنه
خلاصه دیگه دعوا ختم شد تا شوهرم یه روز رفت بهش سر بزنه و در وضعیت مناسبی دیده بودش و کتکش زده بود
منم خیلی تعجب کردم چون شوهرم هرگز دست بزن نداره
حتی با صدای بلند هم بحث نمیکنه
ولی خب اوضاع انقدر نامساعد بوده که این اتفاق افتاده
ولی باز هم کاسه و کوزه ها سر من شکست و گفتن زنش مغزشوییش کرده که بره خواهرش رو بزنه🤦🏼♀️
من چون شوهرسابقم بهم خیانت کرد طلاق گرفتم و خواهرشوهرم بخاطر دلایل متعدد که هرروز شوهرش یکیش رو رو میکرد ولی باز این ها میگفتن فقطططط تقصیر شوهرش هست و دختر ما ساده بوده
هنوز هم اون مریم مقدس هست و به من لعنت میفرستن که پسرشون رو گول زدم 🤦🏼♀️