2777
2789
عنوان

طلاق ما چه فرقی داره

1416 بازدید | 67 پست

؟

امشب بخاطر روز پدر به سر به اصرار شوهرم رفتیم خونه مادرشوهرم و دوباره به منظور من شروع کردن به نفرین زن های مطلقه ای که پسرهای مجرد رو گول میزنن و باهاشون ازدواج میکنن

زمان ازدواج ما شوهرم به من گفت به خانواده من نگو جدا شدی و نگفتیم

بعد ها فهمیدن و حتی مادرشوهرم به شوهرم گفت اگر طلاقش ندی شیرم رو حلالت نمیکنم و...

چندسال بعد یکی از خواهرشوهرهام جدا شد و درباره ی اون داستان فرق میکرد

خواهرشوهرم بچه داره و نمیخواست بره خونه مادرش زندگی کنه و از طرفی خیلی پولی هم شوهرش بعد طلاق بهش نداد خودش هم یه بیکار و بی عار بیسواده که ازش کاری ساخته نیست خلاصه من چون حدس زدم پول میخواد از جیب شوهرم بره رفتم به یکی از آشناهامکه یه ساختمان چند طبقه توی جنوب شهر داره و واحدهاش رو به قیمت های کم به عروس و دامادهای کم بضاعت اجاره میده رو زدم و گفتم به اینم اجاره بده و شرایط اینم مثل اون ها سخته و ... اونم قبول کرد

تا یه سری گفت همسایه ها گفتن رفت و آمدهای نامتعارف دارن و یه چیزهایی گفت که منظورش این بود همسایه ها از حضورشون ناراضی هستن

همسایه ها مذهبی بودن و این آشنای منم تقریبا مذهبیه و میتونم بهشون حق بدم

منم به شوهرم سربسته و با سانسور گفتم صرفاً جهت اینکه تذکر بده تا از اون خونه بیرونشون نکنن وگرنه مسائل شخصیشون به من ربطی نداره

ولی حتی شوهرم هم بهم جبهه گرفت و گفت تو خودت هم تنها زندگی میکردی و رفت و آمد هم به خونه ات کم نبوده ولی حتماً چون تو بالاشهر زندگی میکردی و این پایین شهر برای شما نشان روشنفکری هست ولی برای خواهر من نشان ه*زگی

منم گفتم تو که خودت میدونی رفت و آمد نامتعارف نبوده ولی من خونه خودم بوده و خودم خرج زندگیم رو میدادم و کسی حق تعیین تکلیف نداشته برام ولی خواهر تو تا وقتی در این شرایط هست باید تابع قوانین کسی باشه که داره بهش کمک میکنه

خلاصه دیگه دعوا ختم شد تا شوهرم یه روز رفت بهش سر بزنه و در وضعیت مناسبی دیده بودش و کتکش زده بود

منم خیلی تعجب کردم چون شوهرم هرگز دست بزن نداره

حتی با صدای بلند هم بحث نمیکنه

ولی خب اوضاع انقدر نامساعد بوده که این اتفاق افتاده

ولی باز هم کاسه و کوزه ها سر من شکست و گفتن زنش مغزشوییش کرده که بره خواهرش رو بزنه🤦🏼♀️

من چون شوهرسابقم بهم خیانت کرد طلاق گرفتم و خواهرشوهرم بخاطر دلایل متعدد که هرروز شوهرش یکیش رو رو میکرد ولی باز این ها میگفتن فقطططط تقصیر شوهرش هست و دختر ما ساده بوده

هنوز هم اون مریم مقدس هست و به من لعنت میفرستن که پسرشون رو گول زدم 🤦🏼♀️

ای بابا چه گیری افتادی ول شون کن

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم نباشه عزیزم برات سعی کن بی احترامی نکنی ولی زیاد نزدیک بهشون نباش و اون هم خواهر اگر برادر هواشو نداشته باشه میشکنه ولی حرف های مادر شوهر رو نادیده بگیر ولی به خدا واگذار کن

من حتی انقدر حساس بودم روی محرم و نامحرم که وقتی شوهرم چند وقت قبل عقد امد خونه ام از کاناپه رو به رویی امد نشست کنار من تازه باز وسطمون فاصله بود و برگشت گفت مگه میشه یه زن از همه زاویه ها جذاب باشه؟ من حس بدی بهم دست داد و گفتم نکنه ذهنش منحرف شده 😅 و فرستادمش رفت

یعنی حتی به کسی هم که داشتم باهاش ازدواج میکردم حساس بودم و میخواستم حریم ها حفظ بشه وای به دوست عادی و...

بعد این ها زشت ترین تهمت ها رو به من میزنن و دختر خودشون رو مریم مقدس میبینن

مهم نباشه عزیزم برات سعی کن بی احترامی نکنی ولی زیاد نزدیک بهشون نباش و اون هم خواهر اگر برادر هواشو ...

من واقعاً با تمام حرف های زشتی که بهم زده دلم برای خودش و به ویژه دخترش میسوزه چون میدونم جامعه چقدر کسی که جدا شده رو قضاوت میکنه و رنج میده

ولی خسته شدم دیگه

اسی بیخیال مدام برای خودت تکرار نکن بنظرم

من مامانم خداروشکر امسال دیگه داستان دعوای ۲۰ سال پیشش با مادر شوهر رو برای بار هزارومم پیش نکشید🫠🫠🗿🗿🤧💔

دیگه هر دعوایی بوده همون تایم بحث کردید مرور کردنش بعدا حال خودتونو بیشتر میگیره و باعث فشار روحی روانی میشه بخاطر همین زیاد ذهن خودت رو درگیر نکن بیخیال باش شما زندگی خوب خودت رو داری الان فقط خانواده شوهر دارن حرص میخورن که بزار بخورن🤪😂

روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛

اسی بیخیال مدام برای خودت تکرار نکن بنظرم من مامانم خداروشکر امسال دیگه داستان دعوای ۲۰ سال پیشش ب ...

آخه امشب هم باز تکرارش کردن

نمیذارن تموم بشه که من تکرار نکنم😅💔

یه سوال این حرفای زن مطلقه مخ پسر مجردو میزنه و فلان رو جلوی بچه های شما میگن؟ هانا و هرمان میدونن ش ...

بچه ها معمولاً یه جایی با هم بازی میکنن و پیش جمع نیستن ولی نه درکل نمیدونن

نگفتن تو اون زن مطلقه ای هستی که این کار رو کردی ولی خب مخاطب جمله مشخص بود منم