2777
2789
عنوان

طلاق ما چه فرقی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 67 پست
هر اتفاق کوچکی که میوفته اینا باز شروع میکنن🤦🏼♀️

گفته بودی شوهرت به اون خواهر زاده بیشعورش کمک مالی میکنه و گچشی خریده و فلان

ماشالا یه فامیلو داره تامین میکنه

هرکی جای شما بود نمیذاشت

باید قدر شمارو بدونن

من حتی انقدر حساس بودم روی محرم و نامحرم که وقتی شوهرم چند وقت قبل عقد امد خونه ام از کاناپه رو به ر ...

مریم جون حساس نباش و آرزو می کنم خدا پول و آرامش بیشتر به شما بده ویک عقل و انصاف به مادرشوهرت.

از این جور آدم ها زیادن. مادرشوهر که نسبت خونی نداره گاهی این حرف ها از کسی شنیده میشه که نسبت خونی هم داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ی بار برا همیشه تو روش وایسا تا کی نیخوای تو دل خودت بخوری فردا بچه هات بزرگ میشن این باز میخو ...

یه وقت هایی واکنش نشون دادم

یه وقت هایی هم نه

دلم برا شوهرم میسوزه وگرنه میتونم تیکه تیکه اش کنم

توروخدا دیگه نرو به مادرشوهر بی چشم و روت سر نزن ، بزار شوهرت تنهایی بره بگو خانوادت بی احترامن ، نم ...

اصلاً دلم نمیخواد ببینمشون

چندبار هم بچه ها و شوهرم رو فرستادم ولی دفعه های بعد شوهرم اصرار کرده که بیا و عذر خواهی کردن و فلان و بهمان

ولی بعد عذرخواهی وقیح تر شدن

البته از خانواده خودمم به جز بابام دیگه دل خوشی ندارم

کلا به جز بچه هام حوصله هیچ کدوم از نزدیکانم رو ندارم😅

مریم جون حساس نباش و آرزو می کنم خدا پول و آرامش بیشتر به شما بده ویک عقل و انصاف به مادرشوهرت. از ا ...

من خونه خودمونم دیگه اوضاع گل و بلبل نیست مثل قبل

فقط از بابام بی احترامی ندیدم وگرنه خواهر برادرم هم دست کمی از مادرشوهرم ندارن البته منم اونارو اذیت میکنم 🤣

گفته بودی شوهرت به اون خواهر زاده بیشعورش کمک مالی میکنه و گچشی خریده و فلان ماشالا یه فامیلو داره ت ...

گوشیه رو گرفت ازش🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤣

بعد اونا به من میگن آمریکای خونخوار 😅

اصلاً دلم نمیخواد ببینمشونچندبار هم بچه ها و شوهرم رو فرستادم ولی دفعه های بعد شوهرم اصرار کرده که ب ...

خانواده خودت مهم نیستن ، یه لحظه بحث میکنین ،دوباره آشتی میکنین

خیلی مادرشوهر بی چشم و رویی داری ، جات باشم اصلا آدم حسابش نمیکنم

خانواده خودت مهم نیستن ، یه لحظه بحث میکنین ،دوباره آشتی میکنینخیلی مادرشوهر بی چشم و رویی داری ، جا ...

آدم خانواده خودش رو دوست داره

از ته دل ناراحت نمیشه و ناراحتی سطحیه

اون ها هم از عمد لج نمیکنن

ولی این واقعا میخواد عذابم بده

آدم خانواده خودش رو دوست دارهاز ته دل ناراحت نمیشه و ناراحتی سطحیهاون ها هم از عمد لج نمیکننولی این ...

فکر کن یه آدم مریضه که احتیاج به درمان داره ،ازش انتظار شعور بالاتر ازین نداشته باش