2777
2789
چقدر گوگولی بوده

😭😭وقتی غذا میخاست گردنش بالا پایین می کرد تا منو می دید جلو پاهام مثل اینکه تعظیم کنه یا احترام بزاره می نشست و گردنش صاف می کرد رو فرش.از بیرون می اومدم داخل خونه منتظر خوراکی بود صدا واک واک سر می داد .جلو اجاق گاز می ایستادم بالا نگاه می کرد غذا بهش بدم لوس مامانش بود

الهی عزیزم خدا بهت صبر بده جای کوچولوت هم حتما بهشته، منم از دست دادم واقعا سخت ترینه من تو از دست د ...

واقعا .ممنونم عزیزم خواستم اینو بگم ولی گفتم شاید کسی درک نکن .چون ادم بزرگش می کنه بی زبونن معصومن بی قید و شرط دوست دارن ادم نمی تون راحت با نبودشون کنار بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برم شاید که بخوابم دیشب نخوابیدم تا ۵ صبح شبتون بخیر فارق از دنیا بیرونم با این همه جنجال و درون دل من طوفانی هست که با عشق و محبت شما امیدوارم اروم بگیرم ممنونم از تک تک نی نی سایتی های عزیزم با اینکه ندیدمتون ولی عاشقانه دوستتان دارم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الان دیدم عکشوچه باحال.نگهداشتن اردک یکمی سخته توی خونه.چون به آب و آب بازی علاقه دارن

پوشاکش میکردم جا اب و غذا هم تو اشپزخونه بلد بود هر کی هم میرسید بهش هر چی دوست داشت میداد مثل میوه .تخمه افتاب گردن که دون میکردیم خیلی دوست داشت .