2821
2789

من

پنج سال پیش از دستش دادم

داغون شدم با گذشت زمان حل میشه ولی همیشه براش ناراحتم

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوستدار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۲ سال پیش. هنوز یادش میفتم تمام غم دنیا میاد تو دلم. غمش یک کم کمتر میشه اما هرگز از یاد نمیره. ک ...

الان سه روزه پیشم نیست .دارم دیونه میشم به زور جلو خودمو نگه می دارم انگار صد سالم شده .

چی بود عزیزم😥

اردک😭اسمش جون جون بود میبردمش بیرون همه عاشق بودن با پلاستیک و دستمال کاغذی پوشاکش می کردم مثل بچه بود تو پارک .سر پل طبیعت میبردم همه دنبالش می کردن براش غش ضعف می کردن حیف 😭

خیلی ناراحتم نمی دونم چکار کنم هر جا نگاه می کنم یادش می افتم😭

من خرگوش داشتم اسمش رابین بود خیلی عاشقش بودم نزدیک به سه سال نگهش داشتم یک روز دیدم مرده اون روز خیلی جیغ زدم به مرور عادت کردم الانم فراموشش نکردم فقط به نبودنش عادت کردم:))

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوستدار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

الهییی چه ژستی گرفته بمیرممم

معلومه بهت عادت کرده بود و براش مامان خوبی بودی مطمئن باش اون جای بهتریه و پیش خدا برات دعا میکنه چون خوب ازش مراقبت کردی

الانم یک بچه گربه دارم ولی بازم رابین جاش خالیه هروقت بهم لم میده تو بغلم میخوابه یاد رابین میوفتم اونم همین کارو میکرد

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز