2777
2789

چقدر گوگولی بوده

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم خدا بهت صبر بده جای کوچولوت هم حتما بهشته، منم از دست دادم واقعا سخت ترینه من تو از دست دادن آدمای اطرافم اینقدر زجر نمیکشم که برای این کوچولو ها که جای بچم هستن ناراحت میشممممicon

حامی حیوانات..!! در سرم جنگ های زیادی است و تنها کشته منم ...

یه همستر دوسال و نیم داشتم

بعد مریض شد...با نگاهش التماس میکرد 😭هنوز قیافش یادمه

بعد از مردنش حال هممون بد بود

خیلی بامزه بود

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من خرگوش داشتم اسمش رابین بود خیلی عاشقش بودم نزدیک به سه سال نگهش داشتم یک روز دیدم مرده اون روز خی ...

شبش سر درد داشتم قرص خوردم گیج بودم صبح حمومش کرده بودم بعدشامم بهش گوشت پخته دادم عاشق گوشت بود بعد موقع خواب دیدم داره لنگ می زنه یکمم ریه اش مشکل داشت خودم که حالم خوب نبود غذاشو دادم مای بی بیشم عوض کردم گذاشتمش تو سبدش فکر نمی کردم بمیره قبلا خیلی نجاتش دادم ولی نمی دونم انگار خدا خواست ببرش بعد دو سال زحمت همه بهم می گفتن بچه بزرگ می کنی مگه .نمی دونم احساس گناه می کنم می تونستم انلاین ببمرمش دامپزشکی ولی گیج و منگ بودم باینکه همه کاراشم با اون سردرد انجام دادم😭گفتن عمرشون ۱۵ ساله الکی بود

یه همستر دوسال و نیم داشتمبعد مریض شد...با نگاهش التماس میکرد 😭هنوز قیافش یادمهبعد از مردنش حال هم ...

😭درکت می کنم تا ادم خودش حیون خونگی نداشته باشه این غم درک نمی کنه ممنونم کنارم هستین

اوخی عزیزم طفلی دامپزشکی نبردیش؟ 😥

عمرشون همینقدره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
😭درکت می کنم تا ادم خودش حیون خونگی نداشته باشه این غم درک نمی کنه ممنونم کنارم هستین

عزیزدلم😔

اوخی عزیزم طفلی دامپزشکی نبردیش؟ 😥

میگم که شبش سر درد شدید سینوزیتی داشتم کاسه چششم داشت در می اومد تا قبل خواب می پرید غذا از دستم بگیره اردک اینجوری که باید جاش گرم باشه پوشکش کردم غذا شو دادم گذاشتمش تو جاش تو اتاق گرم و خودم خوابم برد دیگه فکر کردم مثل همیشه خوب میشه چون بیماریه ریه داشته چند بار مداواش کردم به همین روش فقط اون شب سردرد خودمم عجیب بود 😭

وای عزیزم خیلی سخته منم مرغ عشق داشتم کاملا دستی بود و تو خونه اصلا قفس نبود خیلی عشق بود وقتی مرد ی ...

ممنونم😭همه تون که پیام گذاشتین حالم بهتر کردین هر چند اشک چششم خشک نشده تمام پلکم ورم کرده از بس گریه کردم دست خودم نیست خیلی احساساتیم