2777
2789

من

پنج سال پیش از دستش دادم

داغون شدم با گذشت زمان حل میشه ولی همیشه براش ناراحتم

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۲ سال پیش. هنوز یادش میفتم تمام غم دنیا میاد تو دلم. غمش یک کم کمتر میشه اما هرگز از یاد نمیره. ک ...

چی بود عزیزم😥

پریشانم، چه میخواهی تو از جانم؟! مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی، خداوندا... اگر روزی ز عرش خود به زیر آیی، لباس فقر پوشی و غرورت را برای تکه نانی به زیر پای نامردان بی اندازی و شب آهسته و خسته، تهی دست و زبان بسته به سوی خانه باز آیی، زمین و آسمان را کفر میگویی... نمیگویی؟! خداوندا... اگر در روز گرماخیز تابستان، تنت بر سایه دیوار بگشایی، لبت بر کاسه مسی قیر اندود بگذاری و قدری آن طرفتر... عمارتهای مرمرین بینی و اعصابت برای سکهای اینسو و آنسو در روان باشد زمین و آسمان را کفر میگویی... نمیگویی؟! خداوندا.... اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی، پشیمان میشوی از قصه خلقت، از این بودن، از این بدعت، *خداوندا تو مسئولی* خداوندا.... تو میدانی که انسان بودن و ماندن، در این دنیا چه دشوار است، چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است.

من ۲ سال پیش. هنوز یادش میفتم تمام غم دنیا میاد تو دلم. غمش یک کم کمتر میشه اما هرگز از یاد نمیره. ک ...

الان سه روزه پیشم نیست .دارم دیونه میشم به زور جلو خودمو نگه می دارم انگار صد سالم شده .

چی بود عزیزم😥

اردک😭اسمش جون جون بود میبردمش بیرون همه عاشق بودن با پلاستیک و دستمال کاغذی پوشاکش می کردم مثل بچه بود تو پارک .سر پل طبیعت میبردم همه دنبالش می کردن براش غش ضعف می کردن حیف 😭

خیلی ناراحتم نمی دونم چکار کنم هر جا نگاه می کنم یادش می افتم😭

من خرگوش داشتم اسمش رابین بود خیلی عاشقش بودم نزدیک به سه سال نگهش داشتم یک روز دیدم مرده اون روز خیلی جیغ زدم به مرور عادت کردم الانم فراموشش نکردم فقط به نبودنش عادت کردم:))

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

الهییی چه ژستی گرفته بمیرممم

معلومه بهت عادت کرده بود و براش مامان خوبی بودی مطمئن باش اون جای بهتریه و پیش خدا برات دعا میکنه چون خوب ازش مراقبت کردی

الانم یک بچه گربه دارم ولی بازم رابین جاش خالیه هروقت بهم لم میده تو بغلم میخوابه یاد رابین میوفتم اونم همین کارو میکرد