2777
2789
عنوان

میکرو ابرو

205 بازدید | 39 پست

بنظرتون میکرو ابرو قشنگ میشه یا هایپر یا فیبروز.

یا اگه کار جدیدی هست بهم بگید.

من ابروهام خوبه فقط میخوام همیشه مرتب و روبه بالا باشه. که نیاز نباشه ژل ابرو بزنم. حالت داشته باشه.

بنظرتون میکرو خوبه. هزینش چقده. چطوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میکرو و فیبروز فرق انچنانی نداره

ولی اگه میخوای ابروهات سر بالا بشه لیفت کن خب وگرنه اینچیزا تاثیر به خصوصی نداره

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

لیفت ابرو بکن اگه ابرو داری

اره دارم. ابروهام خالی نیست. ولی همش میخوابه پایین😂 لیفتم چندبار انجام دادم ولی 20 روز یبار باید انجام بدی. اونم هرسری چندتا ابروم میریزه. دیدم اینجوری فایده نداره

میکرو و فیبروز فرق انچنانی ندارهولی اگه میخوای ابروهات سر بالا بشه لیفت کن خب وگرنه اینچیزا تاثیر به ...

لیفت چندبار انجام دادم. سر 20 روز یماه میره. موادش هم باعث میشه هرسری چندتا از ابروهام بریزه. میخوام یه چیزه داعمی باشه

اره دارم. ابروهام خالی نیست. ولی همش میخوابه پایین😂 لیفتم چندبار انجام دادم ولی 20 روز یبار باید ان ...

ژل ابرو مورلی خیلی باکیفیته بنظرم بخر صبح لیفت کن تا بشوری میمونه گرون هم نیست۸۰تومنه

ژل ابرو مورلی خیلی باکیفیته بنظرم بخر صبح لیفت کن تا بشوری میمونه گرون هم نیست۸۰تومنه

جدی. صابون ابرو میزدم قبلا. ابروهام جمع میشد. بخرم امتحان کنم. مرسی ازت.

ابرو نمیریزه؟