2777
2789
عنوان

میکرو ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 39 پست

بیخیال بابا.اگه مال خودت قشنگه همونومرتب کن.هزارباربهتره تااین ارایشای دایمی.چهررویجوری مصنوعی میکنه.من ۶سال قبل میکروکردم تاالان نرفته.۲جلسه ریموکردم ولی پاک نشده.میخام این روزابرم لیزر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا.اگه مال خودت قشنگه همونومرتب کن.هزارباربهتره تااین ارایشای دایمی.چهررویجوری مصنوعی میکنه ...

جدی میگی. اخه دوستم میگفت انجام بده اگه خوشت نیومد ترمیم نرو. خودش ازبین میره.

حالت قاب میفته خیلی قشنگ میشه.

والا اولین بارمه اصلا نمیدونم چی به چیه.

اره مال خودم خوبه فقط این دمش همش موهاش میخوابه روبه پایین. گرفتم قیچی کردم خالی شد😂

دوس دارم دمش بره بالا.

بیخیال بابا.اگه مال خودت قشنگه همونومرتب کن.هزارباربهتره تااین ارایشای دایمی.چهررویجوری مصنوعی میکنه ...

اینقد ک هرروز آدم یه چیزی میبینه دوس داره همرو امتحان کنه. الان همه ابروها خیلی پهنه. منم دوس دارم اینجوری پهن بشه. یعنی میگی انجام ندم

نهههه اصلا نمیره الکی نری ابروهاتو خراب کنی چندین سال میمونه

وای😂😂😂 نگا دوستم میگفت برو نترس از بین میره.

الان برای شما قاب افتاده. الان فک کنم قاب دیگه مد نیست

جدی میگی. اخه دوستم میگفت انجام بده اگه خوشت نیومد ترمیم نرو. خودش ازبین میره. حالت قاب میفته خیلی ق ...

نمیدونم حالااگه پیش یه کاربلدبری که خوب بزنه خوبه.ولی برامنکه اونقدرهمه ازکارش تعریف میکردن افتضاح بود.بعداز۵ماه رنگش عوض شدمث رنگای خالکوبی ابی شدولی خب یکم مشکی ترولی تغییررنگ دادورنگشم پخش شدانگارتاتوابروزدم.ازبس فشاردستش زیادبودبا۲جلسه ریمواصلاپاک نشدفقط یک کمرنگترشد.میخام همین روزابرم لیزرخداپاک بشه.

نمیدونم حالااگه پیش یه کاربلدبری که خوب بزنه خوبه.ولی برامنکه اونقدرهمه ازکارش تعریف میکردن افتضاح ب ...

اره لیزر پاک میکنه.

والا من اصلا نمیشناسم. تو اینستا شهرمون نمونه کارا رو دیدم خوب بود. ولی خب میگن بعده چندهفته مشخص میشه. اون نمونه کارا اولشه قشنگه.

اینقد ک هرروز آدم یه چیزی میبینه دوس داره همرو امتحان کنه. الان همه ابروها خیلی پهنه. منم دوس دارم ا ...

بنظرمنکه که اصلا.کاش اون روزی که رفتم این گندوبه ابروم زدم شوهرم بجانصحیت دعوام میکردبلکه نمیرفتم خیلی خیلی پشیمونم.میدونی یجوری چهررومصنوعی میکنه.شابد۵ماه اول خوشت بیادوبگی اره قشنگه ولی به مرورمیبنی خسته کننده شده

اره لیزر پاک میکنه. والا من اصلا نمیشناسم. تو اینستا شهرمون نمونه کارا رو دیدم خوب بود. ولی خب میگن ...

بهنمونه کاراصلانمیشه اعتمادکرد.منکه خیلی پشیمونم ولی امیدوارم براشماقشنگ وعالی دربیاد