2777
2789
عنوان

میکرو ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 39 پست
بنظرمنکه که اصلا.کاش اون روزی که رفتم این گندوبه ابروم زدم شوهرم بجانصحیت دعوام میکردبلکه نمیرفتم خی ...

شاید چون برای شما پخش شده بدت اومده؟ چند وقت پیش انجام دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهنمونه کاراصلانمیشه اعتمادکرد.منکه خیلی پشیمونم ولی امیدوارم براشماقشنگ وعالی دربیاد

راستش منم دودل شدم. اره نمونه کارا همون لحظه عکس میگیرن.

راستش من رفته بودم ارایشگاه واسه ابروم. اونجا یه دختری بود خیلی ابروهاش پهن و مشکی بود. من فک ردم ابروهای خودشه. بعد کسی ک داشت زیر ابروهاش تمیز میکرد زد دونه از موهای ابروش کند.

خلاصه دادو بیداد کرد و آرایشگره گفت اشکال نداره الان برات دوتا تیغ میزنم اون جای خالی. ابروهای خودتم میکرو دیگه.

ازونجا منم خوشم اومد گفتم انجام بدم. چون خیلی قشنگ و طبیعی بود.

فقط هواسم نشد ازش بپرسم کجا رفته

وقتی ابرو داری چرا ریسک میکنی ژل ابرو بزن حالشو ببر

مریضم 😂 بالا توضیح دادم. مال یه دختری دیدم تو ارایشگاه خیلی قشنگ بود. از اونروز به سرم زده انجام بدم.

ولی یذره میترسم خراب بشه.

واسه همین تاپیک زدم. یا من دوس دارم پهن بشه. اونوقت انجام بدم ببینم به صورتم نمیا. دیگه راه برگشت ندارم.

هزینش من پرسیدم 4500. کم نیست ک

هم پخش شده هم خیلی زودتغییررنگ داد.اینوپاک کنم دیگه غلط بکنم ازاین غلطاکنم😮💨فقط خداکنه پاک بشه

همون پس خراب شده برای شما.

فک کنم لیزر کییو سوئیچ باشه برای پاک کردن تاتو و میکرو.

ولی پاک میشه

من جات باشم انجام نمیدم باز ببین دلت چی میخواد😄

فعلا دست نگه میدارم. مگه اینکه مال یه نفر از نزدیک ببینم خوشم بیا ازش آدرس بگیرم و برم.

ولی کاشت خیلی خوبه. اونو اگ پولش داشتم حتما میرفتم

من جات باشم انجام نمیدم باز ببین دلت چی میخواد😄

من میترسم یه موقع خدای نکرده عفونت بکنه. چون یبار همینجا یکی میگف انجام دادم همش میسوزه قرمز شده. رفتم دکتر گفته عفونت کرده.

حالا نمیدونم بایدبعداز میکرو آنتی بیوتیک بخوری یا لازم نیست.

ازاینم میترسم مبادا یجوری بشه آدم سن بالا بزنه.

واسه همینام فعلا دست نگه میدارم😅

من میترسم یه موقع خدای نکرده عفونت بکنه. چون یبار همینجا یکی میگف انجام دادم همش میسوزه قرمز شده. رف ...

نه اگه طرف بهداشت رو رعایت کنه هیچی نمیشه و سن بالا زدن بستگی ب مدل ابرو داره