2777
2789
عنوان

سریال خانواده جدید

77 بازدید | 14 پست

امشب تموم شد من اولین بار بود منسجم و کامل از شبکه تماشا نگاش کردم سریال خیلی قشنگیه با اینکه قدیمیه. حس میکنم افسردگی بعد سریال اومده سراغم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دونگی خیلی سریال خوبیه،اونم ببین

واقعا؟ نمیخواستم اونو شروع کنم واقعیتش این سریالو خیلی دوست داشتم سریالای تاریخی زیاد باب میلم نیستن ویژگی بدی که دارم اینه بعد اتمام هر سریال تا یکی دو هفته از جو اون سریال بیرون نمیام

اره سریال قشنگی بود من قبلا دیده بودم خوشم می اومد ایبار از قسمت اولش دیدم قبل که داده بود چند قسمت اولش رو ندیده بودم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
واقعا؟ نمیخواستم اونو شروع کنم واقعیتش این سریالو خیلی دوست داشتم سریالای تاریخی زیاد باب میلم نیستن ...

خیلی سریال خوبیه،مثل جومونگ نیس که کلا جنگی ومردانه باشه،حتما ببین،من چند بار دیدم،باز میخوام ببینم

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

مشخصه که روی آوردی به نی نی سایت😂🤌🏻هعیی برو یه فیلم کره ای جدید شروع کن ✨

😂آره میگن یکی از راههای مقابله با افسردگی بعد سریال صحبت با بینندههای مشترکه اون سریاله

اره سریال قشنگی بود من قبلا دیده بودم خوشم می اومد ایبار از قسمت اولش دیدم قبل که داده بود چند قسمت ...

خیلی قشنگه رفتارای رئیس و تلاشاش برای ایسوک توقعم رو بالا میبره ناراحتم همچین کیسایی تو واقعیت نیستن و بدتر از اون حتی خود کرهایا هم در این حد پارتنر یا شریک ایده آلی نیستن🥲

😂آره میگن یکی از راههای مقابله با افسردگی بعد سریال صحبت با بینندههای مشترکه اون سریاله

سیسییی این که خفن بود

ولی اگ قدیمی میخوای برو پاستا ببین

سرنوشت هم باحال بود

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔__________عضو رسمی انجمن H_T_A :)

خیلی قشنگه رفتارای رئیس و تلاشاش برای ایسوک توقعم رو بالا میبره ناراحتم همچین کیسایی تو واقعیت نیستن ...

آره ولی این انتظار از عروسها رو همه خانواده ها دارن چه توی ایران چه کره

سیسییی این که خفن بود ولی اگ قدیمی میخوای برو پاستا ببین سرنوشت هم باحال بود

قدیمیا بیشتر افسردهم میکنن چون واقعا سریالای قدیمی خیلی خفنتر و بهتر بودن حس میکنم جدیدا آبکیان

(این وسط مسطا پایاننامهم مونده افتادم دنبال سریال و افسردگیای بعدش)😂

آره ولی این انتظار از عروسها رو همه خانواده ها دارن چه توی ایران چه کره

اره فرهنگ ایران و کره درمورد خانواده تقریبا شبیه همه

ولی خب شریک خوب همیشه مشکل رو حل میکنه بنظرم

قدیمیا بیشتر افسردهم میکنن چون واقعا سریالای قدیمی خیلی خفنتر و بهتر بودن حس میکنم جدیدا آبکیان (ای ...

😂😂💔💔

کلا تایم امتحان فیلم دیدن می چسبه🗿💔

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔__________عضو رسمی انجمن H_T_A :)

اره فرهنگ ایران و کره درمورد خانواده تقریبا شبیه همهولی خب شریک خوب همیشه مشکل رو حل میکنه بنظرم

درسته

فقط ایران و کره نیست توی خیلی از کشورهایی اسیایی هست چند تا فیلم از کشور های مختلف آسیایی دیدم اکثرا از عروس انتظار دارند

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز