2777
2789
عنوان

دکتر گفت باید

170 بازدید | 16 پست

من ۱۷ سالم و ۴ ماه دیگ وارد ۱۸ سالگی میشم

بخاطر سرما خوردگی رفتم درمانگاه ک دکتر گفت انگار ی غم بزرگ تو چشمات و بدتر بغض کردم

وسط حرفاش بهش گفتم بنظرم کافیه الان گریم میگیره

گفت اشکال ندار کی بهت گفت گریه نکنی

منم چشمام منتظر همین حرف بود که اشک هام شروع شد ب ریختن

گفت تو خیلی کوچیکی برا چنین چیزی همین نزدیکی ها یا بایدکیلو کیلو قرص اعصاب بخوری یا فارابی بستری بشی(بیمارستان روانپزشکی)

گفتم گزینه اول اتفاق افتاده فقط فارابی مونده

دست خودم نیست اصلا

ن خواهر دارم نه با مامانم راحتم ن دوست و رفیقی دارم

فقط ی خاله داشتم که چون فاصله سنی کمی داشتیم باهاش راحت بودم که اونم فوت کرد

نصیحت هاتون رو میخام بشنوم کلا حرفاتون رو

بیاید حرف بزنیم شاید ذهنم دور شد

مرسی از تک تکون 💛🐥

خدا رحمت کنه خاله تونو 🖤

دنیا ارزش قصه خوردن نداره

میگذره بلخره..

سعی کن ک نادیده بگیری چیزای بی اهمیت رو ..🫠🫀

چشم من هرگز ندیده است ادمی بی درد را                                  زندگی رنجی مدام است ادمی سر سخت باش.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی نکرده تو زندگیت مشکل بزرگی داری؟اگه نداری باید رو خودت کارکنی ببخودی زندگی رو تلخ نکن

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

هیچ انگیزایی برا زنده بودن ندارم گم شدم تو این زندگی

روان شناس رفتی ؟ چرا برای خودت انگیزه ایجاد نمیکنی ؟ مثلا دوست نداری بری دانشگاه ؟ دوست نداری که باهاش بری بیرون ؟ کلاس بری و ..

خدایی نکرده تو زندگیت مشکل بزرگی داری؟اگه نداری باید رو خودت کارکنی ببخودی زندگی رو تلخ نکن

نمیدونم به این مشکلاتی که دارم میشه گفت بزرگ یا ن

نمیدونم به این مشکلاتی که دارم میشه گفت بزرگ یا ن

پس داری جوونیتو بیخودی هدر بدده من خودم تجربه کردم واسه همین میگم روزهایی که میتونستم شاد بلشم الکی غمگین بودم من رفتم روانپزشک یک دوره قرص خوردم بعد به خدا متوسل شدم خوب شدم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

پس داری جوونیتو بیخودی هدر بدده من خودم تجربه کردم واسه همین میگم روزهایی که میتونستم شاد بلشم الکی ...

دورت بگردم تو یه مکان پر از غم و اندوه تو نمیتونی شاد باشی

دوست دارم برم تراپی ولی پولشو ندارم

دورت بگردم تو یه مکان پر از غم و اندوه تو نمیتونی شاد باشیدوست دارم برم تراپی ولی پولشو ندارم

اگه بدونی تو چه مکانی بزرگ شدم مادرم نه سالگی فوت کردن با نامادری تو خونمون روزی نبود دعوا وتنش نباشه وهزاران مشکلات دیکه

اگه بدونی تو چه مکانی بزرگ شدم مادرم نه سالگی فوت کردن با نامادری تو خونمون روزی نبود دعوا وتنش نباش ...

چرا وقتی یکی حرف از غم میزنه همه میان از بدبختی هاشون میگن بدتر آدم عصبی میش

من میدونم همه مشکل دارم

ولی من تو مشکل خودم موندم

چی میتونم بگم

چرا وقتی یکی حرف از غم میزنه همه میان از بدبختی هاشون میگن بدتر آدم عصبی میشمن میدونم همه مشکل دارم ...

عزیزم یعنی میگم که ۴ک نکن که فقط خودت مشکع داری که بخاطر همین نمیتونی زندگی کنی اتفاقا بهتر هست یدونی که مردم با وجود مشکلات باز سرپا هست واسه ات ی هدف میشه

عزیزم یعنی میگم که ۴ک نکن که فقط خودت مشکع داری که بخاطر همین نمیتونی زندگی کنی اتفاقا بهتر هست یدون ...

من میدونم همه مشکل دارن ولی صبر و تحمل همه یکی نیس همه مثل من از بچگی مشکل اعصاب و استرس و ... نداشتن